Choklad!!!!

I helgen var det den årliga chokladfestivalen i stan. Missade ni det kan jag bara beklaga. Så mycket choklad, så lite tid!!! Provsmakade allt som gick att provsmaka och köpte med mig lakrits från Island. Lakrits??? (Faktiskt godare än choklad.)
Förra gånge vi var där gick A fullständigt bärsärk och köpte för många pengar men denna gång blev det "bara" en mögelost - underbart god. Mögelost??? (Faktiskt lika god som choklad)
Längtar redan till nästa år.

Efter chokladyran gick vi och käkade indiskt. Jag äter bara en rätt från Indien, färskost i sås, och det var gott även denna gång.

Längtar nu efter att få borra ner näsan i små tervvalpar och funderar starkt på att ringa uppfödare Nettan och fråga när man kan komma och snora ner de små söta.

Krasse party

Krasse hade inbjudit till party igår och mötte oss i full galopp med sin partyhatt på. Krasses partyhatt är en övebliven hatt från någon kräftskiva som han tydligen har haft på sig hela veckan (enligt A) i väntan på sitt party. Nu blev det äntligen av och alla hundarna fick var sitt mägben som partymat.

Har nog aldrig skrivit party så många gånger någonsin.


Kan inte fatta att det är sant!!!!

Jag är ledig imorgon!!!! Hurra!!!! Ska jobba lördag i Lindome och detta innebär en ledig dag i veckan om man vill och det vill man ju oftast.
Shopen på Korsgatan är väldigt trevlig att jobba på men det slår ju inte en ledig dag ; )
Tänkte överaska A med biljetter till Storan men ångrade mig när jag såg att det kostade 1000 picks. Det får man ju en natt på spa för.
Bättre en natt på spa än en kväll på Storan som en vis man sa.
I dag var mina parenteser här och tittade in som hastigast. Trevligt fast om de varit 5 minuter senare hade vi kunnat gå och ta en fika. Typiskt. Får bli en annan gång. Här i närheten ligger en sylta som serverar LCHF lunch, tänkte att vi kunde testat den.
I morgon ska jag och H åka ut i skogen tidigt, ska bli nice. Hoppas på trattkantareller och något trevligt spår till K.

Dags att smila och sälja prylar igen!

God mat....

I går åt jag och A söndagmiddag på Råda Säteri. God mat i vacker miljö. Kaffe och småkakor intas en trappa upp i någon av det vackra salongerna. Underbart!

Tyvärr går ju inte småkakor ihop med LCHF, mitt senaste påhitt bland dieter. En trevlig diet. Ät så mycket fett och protein du orkar ungefär. Vet inte om det är så hälsosamt i längden men....Fast det kan ju omöjligt vara hälsosamt att äta massa sötningsmedel och konstgjorda saker heller.
Men lite konstigt känns det att man inte "får" käka frukt. Frukt = kolhydrater = livsfarligt....Å andra sidan överlevde jag alla 1000 småkakor jag åt igår så ett ellet annat äpple ska väl gå bra utan att trilla av pinnen. 


Stum

Jag är helt jävla stum. Inte av beundran eller häpnad utan helt enkelt bara stum. I går var jag mega hes efter min förkylning men vem bryr sig om sådana saker? Jag fortsatte  prata hela dagen. Och ni ska vet att på ett apotek pratar man exakt hela tiden.
I dag när jag vaknade var jag helt stum. Inte ett ord kommer över mina läppar. Kul eftersom jag ska vara själv i kväll i en Apoteket Shop.
Stog och expierade kunder i dag med hjälp av lappar...

Det värsta är ändå att alla tror att jag inte hör!!! Skulle inhandla en latte och visade fram en lapp att jag ville ta med en stor latte och att jag tappat rösten. Hon i kassan slutade genast prata och visade på kassan vad jag skulle betala. Hallå!!! Jag har tappat rösten, inte hörseln och inte förståndet!

Helt plötsligt blir man varse hur jävligt det måste vara att ha ett handikapp av något slag.

I dag skulle jag och H åkt till klubben och tränat men jag måste jobba sent. Typiskt. Båda hundarna var förstående i dag när jag inte kunde gapa på dem i vanlig ordning. Faktiskt så var Kalle väldigt förstående och drog inte igång sin vanliga serenad när vi skulle gå ut.
Jaha, då var det bekräftat att om jag bara kniper igen så blir de snälla som lamm. Behöver kanske inte vattenflaska i fortsättningen, räcker med att jag är tyst.
Ska kanske skriva en bok om det och börja ta betalt för det enkla rådet att knipa käft när du tränar hund. Vissa som jag känner skulle oxå kunna ta åt sig av detta. Kommer inte att skriva vilka vissa är för då kan det gå illa.

Nu ska jag byta om och börja jobba på allvar. Tyst. Tråkigt.


Rally + skall = NEJ!

I går utrustade jag mig med den STORA vattenflaskan och massor av korv. Nu skulle Kalle tuktas att ge fan i att skälla på plan. Ett skall, jag visade honom flaskan och sedan skällde han inte mer.
Försökte på alla sätt provocera honom att skälla. Körde inte bara rallylydnad utan oxå vanlig lydnad såsom rutan. Rutan brukar vara stensäkert för att få honom osäker = skälla. Men nej, inget skall. Istället uppförde han sig helt exemplariskt.

Det var ju iof bra men det är typiskt att när man har bespetsat sig på att ta tag i det så gör han inget!

Valpar!!!

Titta på Lilla Eklidens hemsida från våra länkar och spana in de sötaste tervvalparna! Det är Kalles lillasyster från C-kullen som har kuckelurat med Baxter och nu fått massor av valpar!

Rallylydnaden gick inte så bra. Eller det gick ju åt helvete. Speciellt i lördags när jag åkte till fel klubb för att tävla. I söndags var jag på rätt klubb men det gick inte ändå. Kalle skällde och skällde och skällde och skällde och....

Men varför ge sig? Har redan sett ut en ny tävling i november! Då ni!!! Har fått tips av Kalles snälla uppfödare Nettan att sätta silvertejp inne i näbben. Hon trodde inte det skulle vara tillåtet att ha det runt näbben men inne i så syns det ju inte! Ska bara klura ut hur man fäster ihop det på bästa sätt.

En tjej kommenterade på tävlingen att Kalle satt och kliade sig innan start. Jag talade om för henne att det är där stacklet brukar klämma åt så det är nog såren som kliar. Stackars brud!!! Hennes ögon blev klotrunda innan det gick upp för henne att jag skämtade. Man får inte skoja så på en klubb som har Inki som mentor. Spegeln mina vänner, spegeln.

Fast jag gillar Tjörns BK skarpt! Alla är alltid väldigt trevliga och tävlingen flöt på mycket bra!!!
Nu ska jag åka till jobbet. Kan tala om att jag bara tänker jobba 3 timmar idag, vissa fördelar med att kunna bestämma själv ibland. Fast sedan ska jag jobba två helger i rad. Man får passa på att vara ledig när man kan.


Jobbajobbajobbajobba

Förklaring varför denna blogg uppdateras så sällan stavas JOBB!!!! Fredag jobbar 9.45-19.15, lördag jobbar 9.30-16.15, söndag 11.30 - 16.15.

Men man ska vara glad att man har ett jobb iaf!!!

Tur att det är värsta sketvädret ute så slipper man titta på alla glada människor utanför. Nu roar jag mig med att titta på alla lediga som går och stretar i storm och regn. Moahahh

Och så har jag semester 3 dagar nästa vecka moahahah igen.