Liseberg

I dag  var det dags för premiär på "jul på Liseberg"(premiär för oss alltså, det öpnade förra helgen). Tröttnar aldrig på det. Innan Liseberg var vi och åt på "La Terrassa". Inte så gott. Det var det inte förra gången vi var där heller för flera år sedan så nu är det definitivt sista gången vi var där.
När vi körde förbi Liseberg innan restaurangen var det kö långt ut på gatan för att över huvud taget komma in men när vi käkat hade kön lättat och det var bara att gå rakt in men det var dessto mer människor inne...! Helt knökat!
Ska så klart gå dit igen med H, lugn H. I löööve Liseberg på julen!!!!!

Nu har jag fixat en domare till Kalle så att han kan gå nästa spårprov. Ska ringa henne imorgon och beställa tid.

Natti!

1, 2, 3 och 4

1. I söndags fixade Kalle sitt första första pris i öppenklass viltspår. Provet var ordinarie så nu fattas bara två rörliga. Spåret gick i varierande terräng och hade legat 24 timmar. Inte nog med detta, där vi gick spåret hade de varg!!! Känns extra modigt av Kalle att våga spåra där det finns varg. ; ) 
Domaren tyckte K var en väldigt duktig spårhund, hon poängterade vääääldigt duktig flera gånger och jag bara sög i mig!!

2. I dag var jag på floating. Först var det trevligt och rofyllt men efter ett tag började jag må illa, spy illa alltså. Försökte stå ut men varje gång jag la mig ner och slappnade av höll jag på att spy. Betalar ju fan inte 525:- för att ligga och spy i saltvatten så jag gick upp och duschade. Betalade alltså 525:- för att duscha istället. Det var kul att testa, har velat det länge och vet massor av folk som bara älskar floating. Fick förklarat för mig att om man har massa spänningar så kan man må illa när de släpper. Jo tack, jag är nog som en stålfjäder då. Som plåster på såren köpte jag en stor sushi till lunch.

3. Jag har börjat på viktväktarna (igen). Var med för flera år sedan och kände att jag måste ha en piska för att kunna gå ner i vikt. Man vill ju inte misslyckas när man väger sig offentligt. Har varit med en vecka och tappat 0,9 kg trots fredagsmiddag med revben, chokladpudding och öl, lördags bio med godis och söndags kalas med supergod middag + Leilas äpplepaj... ( I love Leila!!!! Så jävla goda saker hon har i sina böcker). Leila har förresten gjort recepten i Apotekts traditionella julrecept bok som man kan hämta gratis på närmsta apotek i v 49.

4. I lördags såg vi 2012, väl värd att se tyckte jag. Om man bara är inställd på att den är amerikansk. Det vill säga presidenten är hjälte, USA är hjältar och filmens hjältar är amerikanska. Den största hjälten kom från Indien men han tog de död på ganska snabbt. Varför spara en indier när man kan spara en snygg amerikanska.  Men som sagt, sevärd! (Utan ironi)


Trött...

Okej, startade tisdagen med att köpa rosenrot för att pigga upp mig. Hjälpte föga för att väcka mig ur mitt komatösa tillstånd. Hemma 19.30, borstade tänderna och gick och la mig...
Onsdag, jobbade på två olika apotek. Hemma kl 21, stöp i säng.
Torsdag, hade planerat att sitta i bilen 7.45 för att hinna ut till apoteket i Särö till 8.30.

FAAAAAN vaknade 7.35!!!!!!

Tur att Helene finns som jag i panik ringde så att hon fick komma ut och ta emot dogsen och gå deras morgonrunda. Hann till Särö - tur, hatar att vara sen.

Värsta veckan på mycket länge. Har inte ens brytt mig om att livet har varit så jävla tråkigt för jag har varit för trött för att bry mig.

Fredag blev det lite lättare när mor kom till apoteket med sushi... Tack kära mor!!!

Nu är det helg, yeeeehhh!!!

Sjukodår

Stackars Dåren är sjuk. Näbbarna har inte hostat ett host men i natt började Dåren hosta slem. När vi vaknade var det slem över halva huset. Wille låg i soffan och höll på att kräkas för han tyckte det var så äckligt.
Stackars Dåren fick sin mat med varmt vatten och lite honung på. Honung är ju bra när man hostar och är lite eländig.
Eftersom vila gäller för Dåren så ska nog Kalle få ett spår idag.