Livsnjutare

I går när jag kom hem till A stog han beredd med ett glas vin i hallen. I köket fanns ett stort lass av färska räkor med alla tillbehör.
Alla vet ju vad vitt vin och räkor kan översättas med ; )
Iaf berättade han att vi numera ska vara livsnjutare. Inget mer slötittande på TV. Lät ju bra!
I dag var vi först på Överskottsbolaget vid Kviberg och tittade på skräp. Massa skräp fast en del bra att ha saker oxå.
Åkte sedan och hämtade kamrat KA och åkte för att käka lunch på Gunnebo slott. Jäklar i min låda vad mycket bröd man kan klämma i sig när det är nybakat... Tog en lite promenad i regn och snöslask, not nice.
Nu var vi aif tvungna att hyra en film om en ond unge som dödade sin farmor och satte sin farsa i fängelse. Bra med filmer som övertygar en att beslutet att inte skaffa egna ungar är rätt.

35- åring med i orgie

I går var jag, Helene, A och mor + far på Thörnströms för att inmundiga den traditionsenliga födelsedags middagen. Thörnströms är bra men 28+ är bäst! Vi hade trevligt även om man är supertrött idag... Det frestar på att jobba dagen efter när man är så gammal som mig.

TACK!!! till alla som grattat mig!!! Fick bla en chokladask levererad i brevlådan, födelsedagssången sjungen på telefonsvararen både framlänges och baklänges (!). Av A fick jag röda rosor och "Män är från Mars och kvinnor är från Venus", vet inte om det är en pik ; ). Av mina paranteser ska jag få ett golv till sovrummet som nu har hållit på att renoveras i snart 2 år. Har alltså inte använt mitt sovrum på 2 år. Börjar bli lite dags att fix det.

Hela förra helgen var en jävla orgie i godis. Jag har aldrig ätit så mycket godis. Påskägg, påskägg och åter påskägg. Åt däremot inte ett enda vanligt kycklingägg..!
När jag åkte hem från A på måndagen gömde jag resten av godiset så att A skulle låta bli det under veckan. 7 missade samtal på kvällen från A.
- Var är godiset??? Det är för mig att veta och han att undra. Klagar man på att man är fet ska man vara glad att man har en FV som gömmer godiset så man tvingas låta bli att äta.

he he he mohahhah

Jag jobbade i lördags och hann inte fixa till tävlingen på söndagen när jag skulle vara TL i kl 2. Men allt ordnade sig och det flöt på bra! Kul var det att komma igång med hunderiet igen. Både jag och A blev sugna på att träna så
i måndags var jag och A och tränade med våra "nya" hundar, dvs A tränade med Kalle och jag med Krasse. Kalle gick väldigt bra med A, hoppas de kommer ut och tävlar snart! Krassedoren och jag hade ett litet snack om att det är lika viktigt att lyssna på mig som sin husse sedan skötte han sig fin-fint, har sneglat lite på en kl 2...


Nu är resan beställd!!! Det blev inte Paris utan Skottland som jag älskar, ska bli helt underbart att återse en av världens mest underbara platser.

Alarm och lite annat

Onsdagen började med den sedvanliga morgonpromenaden. Givetvis mötte vi "settermannen". Mannen som har 7 st settrar, lösa och ouppfosttrade mitt bland folk. Stackars W fick som vanligt ta smällen eftersom han oxå var lös. Han stog mitt i detta hav av settrar och såg mer och mer olycklig ut. Två av settrarna var nyfikna på K men jag pratade argt med dem så att de skulle pysa iväg.
Mannen ropar lite slött på sina hundar och de total sket i honom.
Dagen efter var W lös för att utföra sin skitritual, han kan inte skita i koppel, när han var färdig sprang han i väg runt ett hörne och hittade två golden som han ville tjingsa på. Då var det min tur att stå och ropa lite slött på en hund som fan inte lyssnar förrän jag mutade med godis. Pinsamt.

På onsdagen var jag hela dagen representant för Apoteket AB på studentmässan ALARM. Kul!! Många studenter skulle dock behöva kliva ner från sina höga hästar och inse att man ska vara glad att man får ett jobb och att man inte kan gå genom livet och se ner på folk med lägre utbildning än en själv.
Vissa var förskräckta över att om de sommarjobbade på apoteket så skulle de vara lägre i rang än receptarier.  Helt otroligt. De flesta var ändå trevliga och det var en rolig men jobbig dag!

I går var vi på klubben, A tränade med K och jag fick äran att träna lydnad med Krassedoren. Krasse och jag kommer bra överens, vem kommer inte överens med en labrador om man har korv?
Iaf så kanske jag ska få tävla kl 2 med Krasse, ser fram emot det!!!!

Universeum

I går lördag var vi på Universeum. Lika kul som alltid fast det kostar 145:- att gå in... I går såg vi t o m aporna som hoppar omkring fritt i regnskogen, har aldrig lyckats se dem innan. Dock var det ingen apa som hoppade ner och kramade oss som de, enligt A, gör i Thailand.
På kvällen hyrde vi en rackarns spännade film, rum 1408, satt som på nålar hela tiden. Väl värd att se om man gillar skräckisar. (Lisa!!!)

I dag var vi en sväng till klubben för att ordna med lydnadstävlingen den 23/3, A ska vara tävlingsledare och jag ska vara biträdande i klass 2. Ska bli kul att komma igång med hundlivet igen! Lite läskigt är det att kommendera när det var typ 100 år sedan jag tävlade själv. Längtar efter att tävla!!!
Efter det gick vi en promenad över golfbanorna i regnet. REGNET!!! Det regnade för fan på tvären. 

Dagens reklam: A har skaffat en egen hemsida, kolla våra länkar.

Morfinister

Gårdagskvällen tillbringade vi på Blå Stjärnan. Jag tittade på när W och K spydde och betalade sedan goa pengar som skulle gått till seriös shopping av vårkäder.
Det hela började med att jag kom  hem till H för at hämta dogsen och möttes av två lugna tervar. En lugn tev är en sjuk terv så när jag såg att skåpet där deras mat står var öppen började jag ana oråd.... H kom hem och uppskattade att de ätit ca 20 dl torrfoder. W var rejält slö så jag beslutade att åka in till vetten för att kolla kräken. Vetten kände på dogsen och trodde liksom jag att W ätit mest. Vi beslöt att ändå ge båda apo-morfin.

Jaha ja, W spydde typ tre kulor medan K spydde typ 20 liter. Men det var synd om K... Han stog och vinglade med ögon som två minimala mandlar och öronen rakt ut. Tyvärr ville han stå med näbben tryck in i min mage vilket renderade snabba undanmanövrar från min sida när han skulle spy.
 
I dag slutade jag tidigt! Jag, A och H åkte till klubben och spårade:

spårkalle

Kalle hittar slutapporten.

Nu sitter vi hos A och äter lax med A´s superduper goda romsås, en del vin blir det oxå och lite semla...


Soligt!!

I går var det dags för första lunchen ute i gröngräset! Underbart.

I dag snöar det på min lunch.

Min flytande diet går bra ibland och mindre bra ibland. I går tex så jobbade jag i Landala och där finns världens näst bästa sushi ställe. Var tvungen att klämma i mig några bitar...
Har gått ner 1.1 kg sedan i torsdags. Och nästan hungrat ihjäl på kuppen. Är det värt det för 1 ynka kilo??? Fast en jag känner gick ner typ 40 kg fast inte på 1 vecka då förstås.

Kalle börjar känna sig understimulerad, måste hitta på ngt med den stackars hunden, inte bara promenad.  Får ta till nått lätt töntigt knep som tex godisträdet eller tappad strumpa.
Härom dagen var det en kund som upplyste mig om att det kan hjälpa att gå på kurs om man har en bråkig hund.  Tack för den passningen utan att ens ha sett min hund ; )

Helgen

I lördags var det ganska lugnt på jobbet, skönt eftersom vi bara är 3 pers på lördagar. Efter jobbet gick jag och A på Wellness mässan. Där fanns mycket att se; en tunnel man skulle ligga i och bli bestrålad med infrarött ljus, diverse företag med måltidsersättningar, konstiga massage stolar, en brud som hängde i benen och armarna helt ihoppfälld (varför??), vanliga sportaffärer, you name it.
Det fanns hur mycket som helst att provsmaka så jag tog ett kliva av från råbantarbanan och passade på att äta proteinbarer, olika bantingsdrycker, frukt, kex och sist men inte minst massa choklad.
Eftersom den dagen redan var pajjad ur bantarsynpunkt käkade vi thaimat från Sankt Sigfrids planpå kvällen. Rågott!!
I dag har vi traskat runt Delsjöarna och fikat i "Röda stugan". Jag knapprade på en måltidsersättning och unnade mig en latte i den underbara solen. Kalle satt på helspänn under hela fika pausen eftersom de har kaniner på lösdrift som skuttar omkring i en inhägnad vid fiket. Krasse bara bryr sig om sin husse och Wille låg i solen och sket i alla.
Vi har oxå börjat att så smått tänka på vår gemensamma födelsedagsfest i april. Jag tycker att planeringen är halva nöjet...Hoppas bara att någon dyker upp? Mina föräldrar och Helene kommer iaf... ; )