Jädrans

Jädrans snygg hemmis jag hittade i dag! Bra gjort Helene!!!!

I fredags var jag och bästa PV på bio och såg premiären av Aka.. Aca... Acl... Vad den nu heter, iaf handlar den om urbefolkningen i Peru eller nåt. Bra koll jag har...
Filmen var ganska bra fast mer som en blandning mellan dokumentär och film.
När vi kom hem drack vi en ansenlig mängd vin och whiskey. Satt uppe och babblade tills klockan tre.
Tjöt-Anders och tjöt-Anne.

Lördagen blev lugn, mest beroende av att någon inte mådde så himla bra. Jag lyckades iaf plugga lite.
Söndag var vi i Borås en sväng och hamnade på en thai restaurang, gott.
A tittade och undrade vart jag la all mat? Hur kan man äta skitmycket mat och ändå få plats med frukt och glass? Vilken tjej kan inte det? Jag tror bestämt att tjejer har en extra ficka i magsäcken där man kan lägga goda saker trots att man ätit så man håller på att spy.
 
Och nu undrar ju alla hur det går med min träning???

HAHA och jädrans utropar jag i triumf!!!!!

Mina armar har nu plötsligt synliga muskler!!! Överarmen har ökat med 2 cm i omkrets, midjan minskat med 3.5 cm, höften minskat 4 cm.
På tre veckor!!!
Fast man ska betänka att jag under den tiden legat på 1500 kcal/dag och ätit ca 110 g rent protein varje dag.
Nu ska jag börja lägga mer tid på cardio och även planera min styrketräning ännu mer.  Typ en timme styrka och en 1.5 timmar cardio per dag.

Fuck a duck imorgon är det dags att bege sig till Laholm igen. Denna veckan ska jag bo på vandrarhemmet. 
Ska nu planera min veckomatsedel och packa. Gör inget annat än packar hela tiden. Packa för Laholm, kommer hem och packar upp, packar för att åka till A, packar upp och packar igen.

Diverse

Läste just att Helene tyckte det mesta var skit. Tänkte exakt samma tanke i morse. Vad består mitt liv av här nere i Laholm?
Äta, jobba, träna, sova
Somnar som en stock vid kl 22, med tanke på att jag går upp kl 07 så blir det ganska länge. Äter som en häst eftersom man ska ha i sig en jädra massa protein när man vill ha muskler och det vill man ju.
I går var det en riktig idiot på gymmet. Han pladrade och höll på hela tiden förutom när han stönade som värsta porr-skådisen.
Hatar när äckliga typer!!!! A tyckte att jag lät så arg hela tiden, tro fasen det!

För att inte tala om alla snoriga kunder....

Har iaf planerat min överrasknings frukost för A på lördag. Ätare dag = vräkare dag = fet mat dag
Längtar redan.

Världens bästa PV

Fredag:
Hur vill man att ens PV tar hand om en på fredags eftermiddag när man är trött och led på allt???
Röda rosor, sushi, vitt vin med efterföljande biobesök är en god start...;  )
Vi såg  "Departed" som kan rekommenderas!

Lördag:
Lördagen började med träning på gymmet, efter det hade A hyrt bubbelpoolen. Ahhhh, skönt att ligga i poolen, käka frukt, dricka juice och bara softa i skenet av tända ljus. 
Efter denna totala avslappning körde vi Helene till stallet och åkte själva till stan för att käka supergod pasta på "Pasta +".
Världskulturmuseet bjöd på tre utställningar, lite konstigt ställe men väl värt att besöka. (Ett årskort kostar 40:-)
Hämtade Helene i stallet och körde till ICA för att inhandla godis. Även om både jag och A just nu är renlevnadsmänniskor så är vi inte sämre än att vi har en "ätar dag". 
Hem till A och soffan, både godis och vin slank ner innan jag somnade framför TVn... 

Söndag:
Åkte till Nolhagaparken i Alingsås och gick en promenad. Kalle tyckte tupparna var roligast, Krasse ville apportera ankor och Wille letade efter ätbara saker.

vecka 2 Laholm

Fy för den lede vad tråkigt det är att jobba på apotek. Jag försöker verkligen att upprätthålla någon slags yttre min av förnöjsamhet när jag är där.  Men herregud!!!!!!

I onsdags var det ju som bekant alla hjärtans dag!!! En mycket trevlig dag när man inte är singel. Som singel sticker alla jävla röda hjärtan hånfullt  i ögonen. Alla äckliga små gulliga nallar har man lust att kasta på ett bål.
Men nu var det annorlunda, nu gick jag omkring som värsta fånet och valde kort till A. Två kort och en slemmig kylskåpsmagnet blev det. Jag är absolut ingen vän av gulliga ting men föll ändå till föga.
Det var vääääldigt kul att bli uppvaktad tillbaka. 

Bra tradition! Mer sånt!

I morgon ska jag redovisa mitt ex-jobb på Sahlgrenska vilket innebär att jag inte kommer att hinna plugga. Vilket innebär att det börjar brinna i knutarna. Vilket innebär att jag kommer att vara tvungen att sitta på mitt äckliga rum i Laholm och plugga varje kväll. 

Har sån träningsvärk så jag tror jag svimmar. A säger att det är så i början, hoppas att det bara är i början för det är inte roligt att knappt kunna gå. Fast jag får ju skylla mig själv. Jakten på den snygga kroppen får mig att ta i som värsta Arnold, fast med typ 200 kg lättare vikter. 
A kommer med uppmuntrande ord varje kväll.
Tror fan det. Han ser ju min kropp naken oftare än vad jag gör...

Nåväl, nu är det snart helg och det är härligt att krama sina hundar igen, härligt att krama A igen och härligt att se Helene igen. Har värsta planerna till helgen: Världskulturmuseet, bubbelpool med frukt och vin, träna, gå ut och äta och såklart softa i soffan. Får se vad som blir av.


Utmaning

5 påståenden där 4 är sanna och en är osann, gissa vilken!

1. Jag har kört omkring med ett rådjur i baksätet på bilen.

2. Jag har larmat brandkåren flera gånger i onödan när jag trott att det brunnit hos grannar.

3. När jag var liten var jag skiträdd för dvärgar.

4. Jag har varit efterlyst av polisen.

5. Jag har stulit en katt och gett till Helene.

Utmanade: Helene, Gitte, Sanna, Lollo, Totti-Yvonne, Nettan


Burr

I dag har vi varit ute och spårat men det var kallt som tusan fast solen sken.  A gick ett spår åt Kalle som gick sådär, han missade två apporter men tyckte det var kul!
Jag gick spår åt Beyla som gick kalas bra! Sedan försökte jag spåra med Krasse men han bara vägrade fatta vad jag menade, med andra ord fick A spåra själv med sin hund.

Gårdagens krogbesök var trevligt, vi satt och pratade om ditten och datten och gick hem ganska tidigt. Kände att jag saknade A som tusan, så där så det nästan gör ont. Som tur var så var det besvarat, A kom hem till mig kl 01.00 och vi låg och pratade läääänge.
Nu håller jag på att förbereda veckan i Laholm, lagar mat, beräknar antal kcal och packar.

LYA...

Två störda

Vad är chansen att två så störda människor träffar varandra? Ganska liten kan tyckas. Men nu har det iaf hänt och då får man helt enkelt gilla läget.
Livet går upp och ner för alla men kanske går det lite mer upp och ner för mig än för andra. Ena dagen skitglad och nästa dag nere under isen.
Inte konstigt att "vanliga" människor inte orkar med, att "vanliga" människor tröttnar och bara tycker att man är allmänt störd.
Tur att jag inte har någon som helst stolthet, att jag alltid är beredd att be om förlåtelse alternativt förlåta.

Tur att det finns en till sådan människa på jorden.

Tur att jag har träffat den människan.

Fint väder!

f


Bara 24 veckor kvar

Så var första veckan gjord och det är bara 24 veckor kvar. Just nu bor jag i ett riktigt sunkigt rum hos en dam. Bredvid mig bor två killar runt 20 år. Det luktar instängt, man får diska i handfatet på dass men det kostar bara 100:-/ natten.
Hatar det jävla rummet men om två veckor ska jag flytta till vandrarhemmet.
Dagarna på apoteket går låååångsamt. Jobbet är rent ut sagt skittråkigt. Tror inte det blir bättre sedan? Går och tittar på klockan hela tiden.
Men jag kommer att vara vältränad när jag "kommer hem" i augusti. Varje morgon går jag en timmes promenad, efter jobbet går jag till gymmet och lyfter skrot tills jag nästan spyr. I går hängde jag på låset kl 7 för att hinna träna innan jobbet.  Äter en diet av 1500 kcal som består av ca 100 g protein varje dag. Och nu första veckan har jag gått ner två kilo. När jag har nått målvikten kommer jag att öka antalet kcal och protein för att kunna bygga muskler.
Är inne på fjärde veckan utan snus, känns bra!
Nu är jag alltså hemma hos mina söta näbbar och min efterlängtade dator.

Hittade en sak i en tidning som kanske lite grann kan förklara hur jag funkar, många undrar varför jag inte går ner mig och blir ledsen när mina förhållanden tar slut. Så klart blir jag ledsen men jag försöker se det från en positiv sida, se tillbaka på allt som var roligt istället för att se den bittra verkligheten.

"Jag gick på nitar, blev övergiven och övergav själv. Och jag upptäckte att hjärtat inte går i bitar. Det är inte dumristigt att älska en annan människa, det är modigt. Man vet att man kan bli lämnad men man öppnar sig ändå. Kanske är det så att ju fler man släpper in dessto starkare blir ens hjärta? Ett hjärta som fått se dagens ljus kan aldrig stängas in igen. Och det är ju det som är att leva, risken att bli lämnad är en del av livet.
Hjärtat går inte sönder av kärlek. Men kanske av kärleksbrist?"

Eller så kanske man helt enkelt kan kalla mig kall och hård, inte vet jag?
Fast jag tycker det är rätt skönt att slippa lipa och kverulera.

Äntligen hemma!!

ÄÄÄÄÄntligen hemma igen. Att två dagar kan kännas så långt?
Laholm är för all del en trevlig stad, liten och gemytlig, passar en lantis som mig.  Synd bara att det inte kan bli tal om ngn shopping, eller kanske tur, lär ju inte göra av med så mkt pengar.
Alla på apoteket var väldigt trevliga och jag kände mig välkomnad så den biten blir nog bra! Har hört skräckhistorier om studenter som har det skit på sina praktikplatser.

Kände mig sååå ensam igår när jag kom "hem" till vandrarhemmet, hade maratonsamtal med Helene och A. Jag är tyvärr helt snörförkyld fortfarande så det blev ingen styrketräning, bara en promenad innan frukost.  Kändes hur konstigt som helst att vara ute på promenad utan doggar.

Nu sitter jag och nyser och myser med Kalle och Wille framför TVn, har saknat mina näbbhundar!!!! Känner mig som en pekineserhund, utstående ögon som bara rinner och andningsproblem. Stackars hundar.