Flåsande

Är nu officiellt en sådan där som springer omkring i smala byxor och flåsar längs vägarna. Inte nog med att jag har börjat springa jag har alltså köpt sådana där slimmade brallor. Med mina slimmade brallor och en lika slimmad tröja ser jag ut att vara ganska fit. Därför står jag och speglar mig en kvart innan varje springtur för att intala mig själv att jag har superkondis.
Med slimmade kläder kan man inte mesa och gå när någon ser, då ser man ju ut som en som har köpt slimmade kläder fast hon inte har kondis. Just det, en sån som jag...

Första gångerna jag sprang förnedrade Kalle mig med att gå passgång. Inte så sakta att han  kunde skritta inte fort nog för trav = passgång.  Jäkla hund. Numera travar han frejdigt eller galopperar. Galopp mest i början. Efter 6 km kan det hända att han passgångar lite.

Kalle är bra att ha med på springtur. Uppför de brantaste backarna drar han i sin sele som en besatt. Mycket bra. Då ser det ut som om jag faktiskt orkar springa så fort uppför. Kalle kommer att vara ett muskelpaket efter detta. Tänk själv när han har dragit runt en fettklump på 60 kg i flera mil.

Ja, just det! Fettklumpen har numera börjat gå ner i vikt!

Fast i förrgår var jag ledig nästan hela dagen och åt 900 ml glass medan jag läste min senaste chick-lit. 

I dag ska jag inte jobba förrän kl 16. Har hunnit massor eftersom jag inte har lagt mig på soffan med glass och chick-lit.

Ska inte springa i dag. Sprang 6 km i går i spöregn. (Bara för att riktigt rubba in hur duktig jag var skrev jag att det var spöregn.) I dag blir det promenad med alla tre hundar men måste laga Kalles munkorg först. Någon liten terv har bitit sönder den. Den lille tervern har i dag även hunnit med att äta upp tre CD-skivor och A's headset till mobilen.