Sommarvarmt

I dag var jag och A  på Liseberg, A mumsade på en jätteglass och jag njöt av att det var sol och varmt. På hemvägen köpte vi thaimat vid Sankt Sigfrids plan, bästa tahi maten!

På måndag börjar mitt nya jobb!! Jag är nu anställd som rörlig resurs inom Apoteket AB vilket innebär att jag går runt på olika apotek i regionen där det behövs hjälp. Ska bli spännande att vara på olika ställen varje dag. Dock ska jag börja på ett gammalt välkänt ställe, Mariaplan där jag ju jobbat ett år.
Kan säkert vara mindre kul att vissa dagar inte veta vart man ska eller hur länge man ska jobba men jag tror det passar mig.

Fridens!

Äckliga schäfrar

I dag blev stackars W brutalt slaktad av en jävla schäfer!!!! Omkull knuffad och släpad i gruset. Varför i h---vete kan inte folk hålla ordning på sina äckliga djur????

Visserligen blev han inte skadad men ändå. W har dålig balans så han har inte en chans att försvara sig utan trillar omkull vid minsta knuff.
Tycker synd om min W.
Nästa gång kan ju schäfern testa att ge sig på K så får han nog vad han tål!!!!

Lååång fredag

I dag har varit en händelserik dag!
Det började kl 05.16 av att jag vaknade med en fruktansvärd värk i mage och rygg. Gick upp och kallsvettades av att det gjorde så JÄVLA ont. Skulle prexis väcka A och be honom köra mig till akuten när det blev bättre.

Dags sedan för en av våra berömda bilresor. Stannade till på ett underbart fik i Blidsberg vid Ätrans strand. Vida omtalat i MC kretsar och man fattar varför.
Vi kände att dagen var perfekt för lite fågelskådning och begav oss till Hornbogasjön för att spana på tranor. Funderad på vad som skulle hända om man släppte in Wille till tranorna? Han hade iaf tyckt det hade varit skoj att rensaupp sjön från tranor.

Fikade igen vid Gudhems klosterruin.


Jag beställde the och undrade varför det tog typ 10 minuter att fxa en kopp the? När den lilla tanten kom hade hon en pytteliten thekanna och en konstig kinesisk mugg. Hon berättade att thet de serverade kostade 2000:- KR/KG och bara växer i någon avlägsen by i Kina. Där ser man. Bara för att uteserveringen stinker av koskit från det närliggande kostallet (100m) så betyder det inte att det inte är hög klass på stället ; )
Och hör och häpna, Kalle gick förbi två hundar och slängde bara ett getöga på dem. Sakta, sakta börjar han  faktiskt växa upp!!! Wille har ju fattat för länge sedan att andra hundar = godis men för Kalle verkar det gå lite långsammare (6 år).

Stannade till vid Falbygdens ost och köpte på oss en försvarlig mängd ostar. När vi var nästan hemma körde vi förbi en poliskontroll. Förbi alltså, A tyckte att han skulle få valuta för sina skattepengar och för första gången i sitt liv åka in i en poliskontroll så han vände och körde förbi flera gånger. Dock utan resultat. Fast några gånger till så hade vi ju åkt in för förargelseväckande beteende eller hindrande av polismans arbete...

Sitter nu och slurkar i mig martini rosso. Gott som tusan.

Om du saknar en trevlig och snäll terv i ditt liv så titta in på Lilla Eklidens sida under omplacering. Bacill är inte det minsta lik Kalle, som jag minns är han en ovanligt trevlig och cool kille. (Vilket Kalle oxå är men bara lite mer än andra normalare hundar.)

Helt otroligt

Har sökt jobb som en galning och det gav resultat!!!

I går satt jag tackade nej till tre jobb varav ett var en fast anställning. Kändes helt surrelalistiskt när jag har oroat mig så innan.

Är jag galen???

Nej, har fått ett jättebra fast jobb med en grym löneförhöjning!!!! Tror verkligen att detta jobbet blir kalas för mig. Har inte skrivit på ännu, vill därför inte skriva var det är.

Sedan jag bloggade sist har det hänt mycket, har firat min födelsedag flera gånger. Hade jättetrevligt förra helgen när de rika norrmännen var i Göteborg som H redan skrivit om!

Min diet gick bra tills förra veckan när jag började fira min födelsedag. Iaf ner 3.4 kg. Bara 1 kg kvar. Kommer givetvis inte att vara nöjd med det, så bra blir det ju aldrig. Fattar inte att jag egentligen orkar ens tänka tanken på vikt hela tiden.

Att jobba på apoteket på Sahlgrenska ger perspektiv på livet. Svårt cancersjuka människor som hämtar ut kanske sina sista mediciner i livet. De åker helt enkelt hem för att dö i lugn och ro. Eller de som just fått reda på att de har cancer och hämtar ut sina första cellgifter, uppskakade av bekedet.
Eller när det kommer ner nytransplanterade patienter med droppställningen i en handen. Helt otroligt att de just har fått tillbaka livet.
En sak är iaf slående och det är att ju sjukare de är desto mindre verkar de bry sig om de egentligen oviktiga sakerna i livet. Har nog inte träffat  någon som är stressad eller otrevlig. Tydligen krävs det något så drastiskt för att man ska uppskatta sitt liv.

Håller nu alla tummar för Skroffan