Julafton!

Dagen började som vanligt tidigt med att A var vrålhungrig. Efter en stooor frukost gick jag på Qui Gong (stavning????) och A styrketränade. Damen på rullbandet bredvid A tappade sina glasögon och böjde sig ner för att ta upp dem. Eftersom hon inte stängde av rullbandet slog hon en frivolt in i väggen bakom... Såg tydligen väldigt kul ut enligt A.
Qui Gongen var kul! Avslappnade och lagom lätta rörelser.
Efter detta badade vi och åt lunch. Fy fan att man kan bli så mätt på nyttig mat. Hade planer på både "Inner balance" och pilates men orkade bara Inner balance. Det var mest olika andingstekniker och inte så kul.
Dags sedan för bubbelvin och paket öppning på rummet. Jag gav A en ansiktskräm (Cliniderm, bäst i test) och en tröja från Joy.
Jag fick (förutom alla paket på lilla julafton den 22/12) EN WEEKEND TILL PARIS!!!!!!!!!!

Sedan var det två mätta grisar som somnade och vaknade 20.05. Vår sittning på julbordet började kl 20 så det blev lite brått.... Har nu suttit med trinda magar och tagit en drink... Dags att strax krypa ner i bingen och drömma om Paris.... ; )

Inte mycket nytt

Inte mycket nytt att rapportera från Selma spa...

Har solat, badat, slappat och ätit god mat. Bredvis oss satt Carolina Gynning och hennes morsa och kväkte på skånska.

Lite kul

Hur man upprätthåller galenskapen i livet:

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

3) När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!

4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?

5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster.

9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

10) Använd inte punkt

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.

12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.

13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

14) Sjung med på Operan

15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......

19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Julbord

Fiskekrogens julbord går än en gång till historien som ett av de bästa ever!!
När jag kom gående med min desserttallrik tittade A med stora ögon, drog ut min tröja vid halsen och kikade in under.
Tyckte själv det var lite väl att han skulle börja glo på mina bröst mitt framför mina föräldrar men han skulle bara kolla om jag hade en påse där jag la maten. Hur får den anars plats?
Han har fortfarande, efter nära 40 på jorden, inte fattat att vi kvinnor kan VRÄKA i oss allt som är sött och gott.

Wille fick i går åka på smällarfritt kollo, dvs hem till A. W blev helt hysterisk när jag åkte men jag tror det är det bästa för honom. Saknar honom!!!!

Längtar just nu efter Selma Spa, ska bli så skööööönt.

En ny dag

I dag har halva Göteborg varit på apoteket i Kärringberget, trodde inte ens att det bodde så mycket folk där.

Om ungarna som smäller smällare kan jag bara säga att jag har lust att göra elaka saker med de av typen ta den ena och slå mot den andra. I dag har det nog varit för kallt för de små krypen för det har smällt ganska lite.

I morgon är jag ledig! Ska först träna hund med Lisa och Ann, på kvällen ska jag, Helene, A och mina parenteser käka julbord på Fiskekrogen. Mums!
Syrran som är i Thailand skriver flera gånger om dagen i sin resedagbok på nätet. Låter så himla kul och jag önskar att jag fick åka dit någon gång. Funderar på att fråga om jag kan hänga med de nästa jul. Det är ju perfekt att uppleva ett nytt land med några som varit där typ 100 gånger.

Ha det gott alla. Dags att krypa ner i bingen!


Några ord

Att bara några ord kan såra en så kopiöst och göra en så arg, ledsen och besviken.


Nybörjarkörning och jobb

I dag hade jag glömt mina bilnycklar hemma. Tur då att min bästa kompis har körkort!!!  Med andra ord tvingade jag Helene att köra mig till jobbet...
Efter att ha kört mot rött släppte hon av mig och höll sedan på att krocka i en rondell ; ) , troligtvis utan att hon ens märkte det ; )
Skillnad var det när JAG tog körkort, helt prickfritt! ; ) Moahahaha
Helene frågade om jag var nervös när jag åker med henne. Inte nu sa jag, nu har du ju körkort och är själv ansvarig, skillnad mot när vi övningskörde och jag var ansvarig...

Nu till goda nyheter!!!! Jag har jobb i minst ett år framåt!!!! Känns så jädra skönt!!! Ska vara apoteksslav i ett år till, sedan får jag se vad jag känner för...
i kväll är det lussefirande med A och Helene + att sista avsnittet av "Bonde söker fru" visas. Måste se sista avsnittet även om jag missat merparten av de mycket spännande och allmänbildande serien.  I går sa en av brudarna att hon inte visste om Lissabon var en stad eller ett land? Som sagt allmänbildande!

Massage och el

I går var jag och Wille alltså hos muskelgurun Annika Falkenberg. Wille kände igen henne trots att det var väldigt länge sedan vi sågs. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en så avslappnad hund. Han bara låg och njöt, näsan rann och ögonen var helt borta. Annika hittade en gammal skada, typ en stukning, på en tå. Detta har gjort ont och så har han snedbelastat. Hon körde igenom det benet med el. Vilken jädra skillnad! Först var benet helt "tomt" och efter elen var det som en tjock kudde av blod.
Till och med elen tyckte han om...
Efter behandlingen fick han sitta upp en stund och komma tillbaka till verkligheten. Lilla goa Pillen!

Annika är helt fantastiskt bra på sjukgymnastik för hund! En absolut guru! Hon är en av de få som verkligen förstår hur Wille ska trivas bäst under en behandling. Lugn och ro, han får kolla allt men att hon ändå är bestämd mot honom.
Vi ska tillbaka i januari och till dess ska jag massera varannan dag och Wille ska gå i terräng på mjuk mossa i koppel 30 - 40 min per dag.
I morse var vi ute i bäckmörkret i skogen och försökte hitta mossa att gå på. Både W och K såg undrande ut. Varför ska vi gå i mörker i skogen? Och varför inte på stigen?

Efter detta passade jag på att gå själv med Kalle- Balle på en skogspromenad innan vi begav oss hem till Ilonas bror E och matte A.  A Har prexis fått en liten Agust som var supersöt! Helene var helt lyrisk och ville hålla den lille hela tiden. Antagligen stog hon och nöp honom så att han skulle börja gråta så hon fick hålla...
Om du som läser har ett barn att låna ut så passar Helene säkert det en stund. ; )
Sorgligt var ett det var sista gången vi såg E, han är dålig och ska snart till våra andra änglahundar.

Jag har fortfarande inte hört ngt om jobb, det senaste är att min chef har ansökt om pengar för att få ha mig kvar men inte fått svar.... Jobbigt!!!!!

Arbetslös?

Vilken lååång helg! Har ju jobbat lördagar de två helgerna innan så denna helgen känns mega!!!
Fredag kväll satt vi och myste i soffan. Fördel när man bara ses på helgerna för då är det verkligen mysigt att sitta och titta på TV. A  drack en ansenlig mängd öl och pratade sedan med en annan spritdrickande hundkille i telefon. Länge satt de och försökte överrösta varandra. Lite kul att lyssna på när man är nykter. Tyvärr är man ju likadan själv ; )

I lördags var jag hos bästa frisören "Hos Tina" och fick lite ny färg och lite kortare hår. På kvällen var det glögg-kväll hos Lisa med en massa goda saker att vräka i sig. Lisa och C har gjort om sitt vardagsrum, det var så fint så man blev helt grön av avund. Efter denna orgie i godsaker ville A att  jag skulle stanna till på Burger King och köpa XXXXXL - meal till honom. Givetvis slank en cheesburgare ner...

I dag, söndag, var det dags för julmarknad på Stora Holm med den traditionsenliga första vörtbrödmackan med skinka! Köpte tunnbröd från Orust, kalvdans och två dukar. Måste köpa dukar där varje år trots att jag sällan eller aldrig har en duk på bordet. För tillfället har jag inte ens ett bord...Men för 10 :- ....
Som tur är så är A ledig megamycket i jul, kanske hinner han ta en titt på mitt sovrum? Och kanske kan vi även få tummen ur att hämta mitt nya köksbord så jag har någonstans att lägga mina dukar.

Till jul bestämde vi oss för att sticka till Selma Spa. Vi åker den 23 och kommer hem den 26, ska bli super skönt! Även om det var med en viss vånda när jag insåg att jag ska fira jul utan mina söta näbbar. För att inte tala om utan Helene...

Vad som inte är lika super är att jag är arbetslös 31/12.... Min chef var jättepositiv till en fortsättning för några veckor sedan men nu när jag börjar känna att det brinner i knutarna hör hon inte av sig trots mina påtryckningar... 
Kan bli spännande att börja betala av sina studielån på a-kassa....
Och givetvis finns det inte direkt några jobb att söka just nu. Fan! Eftersom jag stenhårt trodde på en fortsättning har jag inte sökt några jobb efter jag fick nej på de fasta jobben jag sökt. 
Får se vad som händer imorgon.

På tisdag är jag ledig och då ska Wille-Pille träffa Annika och se vad hon säger om Pillens rygg.
 

Grisfötter

Färsfyllda grisfötter och kalvtunga åt jag INTE men det fanns massor av gott på julbordet på Gunnebo slott.  Allt var lagat efter 1700-tals recept och serverat i 1700-tals miljö. Mycket trevligt!

Just nu har både jag, A och Helene lite panik över vart vi ska fira jul? Sälen är fullbokat sedan länge, Selma Spa är dyrt som tusan och hemma är tråkigt att vara. Förslag mottages tacksamt.
Att vara hemma känns ännu mindre som ett alternativ idag när det regnar på tvären och blåser halv storm...

Fet-helg

Det är ju inte konstigt att man blir fet som en gris när man håller på som jag. I fredags begav jag mig hem till A. Som vanligt till ett dukat bord, tända ljus, god mat mm mm. Jag kan bara säga TACK till A's mamma som uppfostrat honom till den otroligt trevliga man han är.
A hade fixat en underbart god soppa, kyckling wok och en makalös dessert.  I lördags jobbade jag och det gjorde ju inget med tanke på vädret : (
Efter jobbet låg vi på soffan hela kvällen, snaskade godis och tittade på Harry Potter... Inga sit-ups så långt ögat kunde nå.....
I dag tog vi en sväng för att titta till Henån stugan. Sorgligt förfallet. Trist att se den mysiga stugan i ett sådant skick. Ska snacka med Helene om hur vi ska få ordning.
Nu ska Helene komma hem till mig för lite adventsfika och film. Inget som ger muskler...

Nästa helg är det body-building mässa eller vad man nu ska kalla det. Sverige eliten av vältränade människor ska ha mässa. Skulle vara kul att gå dit men vet inte om mitt psyke pallar? Inte så kul att gå runt bland en massa fasta kvinnor och dessutom veta att jag förmodligen är fetast av alla på hela mässan.  Mässan rymmer ju en del folk om man säger så...
Inte för att jag kan beundra alla, inte de som är dopade. Och försök inte slå i mig att man kan bli så stor utan att ta något. Jag står fullt ut för min åsikt att det är fel att dopa sig. Men de som sliter som djur och bara knapprar proteinbarer, de som tränar utan droger de är beundransvärda!! Önskar att jag kunde vara sån men har gett upp iden att gå till gym när jag jobbar heltid och har två hundar. Utan hundarna skulle det ju vara en baggis. Får försöka komma igång här hemma och lyfta lite skrot i köket.

Denna veckan ser jag framemot julbord med jobbet på tisdag! Ska bli kul!