Lite av varje

I dag har vi varit ute på en underbar långpromenad i snön och solen! Härligt!
Försöker att inte tänka för mycket på W. Han får Rimadyl (smärtstillande) och Ceterizin (antihistamin). Om det är fibrsarkomet som kommit tillbaka så utsöndrar den typen av tumör histamin vilket kan vara anledningen till att han kliar sig. Ska testa antihistamin och se om det hjälper. Han verkar inte ha ont men ger Rimadyl för säkerhet skull. Får se om det blir skillnad.

I fredags tränade jag med Kalle på klubben. Körde kryp och linförighet. Han var typ expert på att backa snyggt i "foten" men nu får vi börja om lite. Tittade lite avundsjukt på dem som kastade bollar till höger och vänster åt sina hundar, min hund får ju bara leka lekar nära mig. Nå väl min hund är ju finast ändå! Snygg som fan min sin röda kostym och vita slips!

Nu är det dags att gå på bio! Förra veckan var vi och såg Avatar på 3-D. Fantastisk film! I dag ska vi se Vägen. Hopas den är bra.


Wille hos vet

Wille är hos vetten och jag säger bara FAN FAN FAN!!!!!
Troligtvis att fibrosarkomet kommit tillbaka.

HELVETE

Hålla till godo med det man har

Eftersom jag inte fick ta hem en till söt liten terv så får jag hålla till godo med de jag har. I dag hade jag ledig förmiddag så jag passade på att träna Kalle. Först tränade vi på att möta andra hundar. (Det kan tyckas att han skulle kunna det vid sju års ålder ....) Sedan tränade vi på vuxensaker såsom kryp, fot och lite annat smått och gott. Har nämligen en liiiiiten plan i skallen. Men den är hemlig och som sagt liiten ännu.

På torsdag ska W till vetten och kolla sin cancer. Han har nämligen börjat klia sig i igen så jag befarar att cancern har kommit tillbaka. Jag är beredd att låta honom bli opererad igen om det går. Nu har det gått ett år och om vi kan köpa ett år till så är det värt det. Dock tycker jag att han har blivit fulare i pälsen och verkar tröttare än förr. Kan bero på att han ska fylla tio men kan bero på att the cancer is back. FAN!!!!

Om W dör är jag i valet och kvalet med att skaffa en hund till. Kalle skulle må bättre av att vara ensam hund men han är ju sju år så det hade i normalfallet varit lagom med en påläggskalv.
Mycket funderande blir det om det värsta inträffar och den snällaste terven ever går vidare till de evigt fulla matskålarnas land. 

Nu ska jag jobba. 

Jag är kär....

Ni vet hur det känns när man träffar ett av sina livs stora kärlekar??? I dag skedde det igen!!!

Nu är jag inte helt säker på att det är rätt valp men jag tror det är Dexter  bilden???? Iaf är det Lilla Eklidens Dexter som är min nya kärlek.
Nej, jag fick inte plocka hem honom. Dumma H, dumma A och dumma Nettan.