Stackars Dår

A har bestämt att testa Nordic hundfoder till sina hundar. Paffen slängde sig över högen med blod och inälvor. Han åt glupskt som den blodtörstige terv han är och började sedan titta sig omkring efter mer.
Den stackars labradoren stod samtidigt och försökte pilla ut sina Doggykulor ur det slemmiga Nordic. Till slut höll han på att kräkas och var tvungen att lämna sin matskål full med mat...

Jag kommer ihåg när Wille var liten och smal som en röntgenplåt, även jag försökte mig på att utfodra med Nordic. Skulle aldrig falla W in att äta sånt sa han och svalt hellre än att ens titta på maten.
Tror att Kalle den förskräcklige får hålla sig till sitt Royal Canin. Han funkar ju bra på det.

Jag spottar ju som bekant varken i glaset eller på tallriken. I lördags var vi hos L och åt underbar god middag med en massa vin. Som om detta inte var nog begav vi oss dagen efter till Skårs gård i Kungsbacka för att äta brunch.
Ungarna som satt bredvid mig tittade storögt på min tallrik full med kakor, våfflor och diverse annat gott. givetvis började de gnälla till sina föräldrar att de oxå ville ha kakor.

MOAHAHA Jag är vuxen, därför kan jag äta i den ordning jag vill. Varför ta upp plats med nyttig mat när man kan klämma i sig massa onyttigheter?????



Försäkringskassan

Jag röstade blått. Mega blått. Jag är för det mesta Moderaterna vill. Jag vill att alla som är sjukskrivna ska få en chans att få ett jobb de klarar av.
Men....
Varför i helsike skickade man inte Helene på rehab när hon blev sjuk??? Varför tog man inte sitt ansvar för en 14-årig tjej??? Varför tror man att hon ska kunna rehabliteras nu typ 25 år senare???

Felet som har varit, enligt mig, är att så fort någon mått dåligt har man skickat de in i sjukpension utan att titta på vad den personen har haft för möjligheter att bli frisk.
Nu är det kanske lite sent för att komma på det?
Vad fan sysslade FK med för 15 år sedan?
Och kom inte dragandes med att cancersjuka som ska dö enligt moderaterna ska ut och jobba. Givetvis INTE! Någon på FK läser lagen som fan läser biblen.

Ta istället ansvar för de stackars unga tjejer/killar som är sjuka och gör det nu.
Ta ansvar för att om man överlever sin cancer kan komma tillbaka och jobba med något man klarar.
Ta ansvar för att de människor som fuskar och gnäller börjar ta ansvar för sitt eget liv och slutar utnyttja mina och andras skattepengar som kan användas till de som behöver det.

Blir så jädra arg.