Super-duper

När man jobbar varannan helg gäller det ta mig jävulen att man utnyttjar sina lediga helger rätt. Får alltså ångest om helgen inte har varit super-super. Denna helgen var bra!!!
Fredag lagade jag god mat till A och vi drack vin.
Lördag lagade A god mat till mig och vi drack ännu mera vin. Efter ett försvarligt vinintag spelade vi WII-sports. Trodde aldrig att jag skulle få träningsvärk av ett tevespel men jo, i dag måndag, är jag helt stel i ryggen efter mina hårda boxningsmatcher. (Vann på KO flera gånger)
Söndag var jag, A och Helene på Gunnebo Slott. Vi gick en härlig söndagspromenad och åt sedan buffe. Mycket god buffe! I bland är det bara gott men i går var det jädra gott!!!!

I morse vägde jag lika mycket som förra veckan trots att jag på fredagen gått ner 1 kg. Men Gunnebo och vin trollar snabbt tillbaka kilon.
På mitt jobb börjar jag ju ganska sent (8:30) så jag hinner gå till gymmet innan. I dag körde jag armar, axlar och rygg. Härligt och skitkul att vara tillbaka på gym igen!!!

Inget nytt på labradofronten...


Moahhaa

- 1 kg sedan i måndags. Jo, jag veeeet att det bara är vatten men det känns skönt ändå.

Har gått långa promenader med Kalle varje dag. Synd att de inte bränner några kalorier för man får ju gå som en jävla pingvin hela tiden på isen. Med andra ord lika snabbt som en kärring.
I dag och igår viktväktarnas potatissoppa. Så lite mat så det känns som ett hån. Gillar bättre att äta lite kolhydrater och mycket protein. Blir ju en väldans massa mer mat då.

Tips på bra bok: Svärdet och Spiran, har just sträckläst klart den. (Helene jag tappade författaren, vad heter han??)

Puma

Puma på Searover antagligen dräktig... Men även om det blir valpar är det inte säkert att det blir en valp för mig. Moormans är oxå superintressant...
Och Streamlight, Lassagården, Mandylikes, Djurberga och många fler

Giganto

Ny toppnotering på vikten...
Ny deppig period inleds. Fuck!
Var idag ute med Kalle på 1,5 timmars promenad innan jobbet. Har just ätit tonfisk, avokado, majs och matlagningsyoughurt. Typ 9 points (kommer inte ihåg).
Blir idag ca 24 points vilket är 5 för lite men i helvete om jag är värd att äta mitt fulla antal points. Ska hämta ut mitt gymkort idag. Köpte på 24/7, 2000:- för att träna dygnet runt hela året. Dessutom är det jobbet som pröjsar. Bra.

Fy fan vad jag inte mår toppenbra just nu.