Paddel-flytt och plugg

Så himla tråkigt är det att lilla Paddeln (schäfer Klasse) har flyttat tillbaka till Lollo och Stefan. Världens bästa schäfervalp, hade jag inte haft fullt av tok-tervar i mitt hem hade han vilken dag som helst fått flytta hit. (För mig alltså--- frågan är vad uppfödarna hade tyckt ; )---) Hoppas verkligen att hans bett växer till sig utan att ge några problem i framtiden.

I går läste jag vad min handledare skrivit om mitt arbete och det var ingen rolig läsning... Slarvigt och ostrukturerat, inte ett enda berömmande ord... Shit, har liiiiite att göra nu alltså.
Satt hela dagen igår som en dåre och skrev, har nu resultatdelen kvar att skriva klart. Laddade ner typ 150 artiklar igår som jag strax ska läsa. Arbetet ska helst vara klart den 3/1 så paniken är nära...

I kväll ska vi iaf fira nyår hos A. Blir lugnt, bara jag, Helene, Lisa och Christer. Skönt för Wille att komma bort från alla smällande jädra ungar. Kalle fungerar just nu som Willes stora stöd i livet, så fort det smäller tittar Wille ingående på mig och Kalle för att se om han ev kan se minsta indikation på att vi är rädda.
Då vi lugnt ligger kvar och glor på TV brukar även Wille kunna komma lite till ro. I går när vi var ute på kvällskiss small det som fasen --- med andra ord så kunde Wille inte kissa och var tvungen att hålla sig mellan kl 16 och kl 8 på morgonen. Djurplågeri är vad det är, kan bara hoppas att han har vett på att kissa inne om det blir kris.
Kalle verkar som vanligt helt oberörd av smällarna och tittar mest fundersamt på Wille  när han stressar iväg.
Dags att fundera på nyårslöften... Har några på lut...

Hemma igen...

Efter en vecka i lyxstuga känns tvåan på Arvesgärde som en liten busskur. Med lite tjat fixade A en ny stuga till oss, över 100 m2, bastu, två badrum, öppen spis, tre sovrum, sovloft, fint kök, stor altan mm mm.

Snön då???? Visst fanns det snö! Ett litet lager på marken och några backar öppna med hjälp av snökanoner.
A var en snäll skidlärare, när jag berättade det för min mamma så tyckte hon jag sa att skidläraren var snygg. Hon blev helt förskräckt och undrade vad A sa då???
Skidläraren putte bara omkull mig en gång i backen fast å andra sidan var han tvungen att knäppa mina pjäxor innan varje åk eftersom jag är så jädra ovig att jag inte klarar att böja mig och knäppa samtidigt. ( Detta är helt sant, jag har aldrig träffat en människa som är så ovig som mig, glöm att jag kan nå mina fötter om jag står utan att böja på benen.)
Självklart tog A kort när jag åkte första åket, ser för jävligt ut + att jag tillbringar mycket tid liggande i olika snödrivor. Efter detta första skämmiga åk så tog jag mig iaf ner för backarna även om stilen inte var snygg.

Förutom att åka skidor har vi gått omkring på fjällen ,kommer nog rapport i Helenes blogg om detta...
Shoppat, höll på att svimma när A på vägen upp vägrade att stanna i en affär med 50-70% på sportkläder, jag och H åkte dit själva senare i veckan.
Åkt lift upp till toppstugan och käkat mat, underbart god soppa efter en frusen dag på skidor, för att inte tala om drinkarna!!!
Vi har druckit avsevärda mängder öl, bastat, käkat ännu mera avsevärda mängder julmat.
En av höjdpunkterna var när den nakne kocken kom på besök ( vad är det som gör att A bara måste strippa så fort han får tillfälle???, kan någon som känt honom längre än mig förklara???)
Och vi har givetvis slappat framför Tvn, spelat spel, mm mm.

Om någon nu tvivlat så visade det sig att jag tydligen varit väldigt snäll för jag fick många fina julklappar!

Nu när man är hemma väntar svältkur och motion för att försöka återta sin ursprungliga kroppsform.  Ingen alkohol förrän på nyår ( tur att det är snart, riskerar att få abstinens annars när man är van vid minst fyra öl om dagen). 

Raskva, Ilona, Krasse och Klasse kunde umgås utan problem. Mina hundar var mest i hallen eftersom Kalle INTE kan umgås med någon utan problem. När han klått upp Wille ett par gånger så fick Kalle vara i hallen och Wille i Helenes sovrum.  Som tur var så hade Klasse med sin låda som han kunde vara i så vi fick sova utan att ha en schäfervalp fastbiten i armen. Men det är den sötaste schäfervalpen världen skådat! (Säger jag nu när han befinner sig tre mil bort i Härryda.) 

Bilder kommer....


I morgon...

... åker vi och kommer hem den 29/12. Helene och jag har idag handlat all julmat och varit på bolaget. Hela jäkla bilen är knöfull innan vi ens har lagt in vår packning. Och här skulle kommit en lång kverulerande utläggning om detta men jag sparar på det.

Som singel blir man lika förvånad varje gång man handlar för fler än en person. Hur kan mat vara så dyr??? Ni som har barn och man hur sjutton har ni råd att äta ngt annat än havregrynsgröt???
Om man har familj betyder det att man inte kan shoppa loss bara till sig själv??? Hemska tanke.

Passar på att tacka för alla julkort!!!! Karins och Jörgens leder ligan i tävlingen om snyggaste julkortet ; )

God Jul på er alla!!!!

 

Onsdag

Började dagen med att springa några km med hundarna = präktigt. Klarade det trots att jag inte ätit ngn frukost fast jag var lite yr ibland.

Sedan bar det  av till Backaplan för lite shopping. Var på ett uselt humör och fick till slut tvinga mig att köpa en bh och trosor på Lindex. Får ett jävla anfall på affärer, varför, varför, tror de att det bara är folk med A-B-C kupa som vill ha snygga bh????
Och nu är det ju inte ens så att jag har en extrem storlek, har 75 D men det verkar vara väääldigt ovanligt.
Hittade tillslut, undanklämd i ett hörn, en snygg bh i rätt storlek.
En gång sa en expedit till mig att jag kunde väl ta 85 C för det är samma storlek på kupan som 75 D? Jo men visst serru, hade hon föreslagit att jag skulle köpa ett par för stora byxor oxå?? 

Men sedan... På väg ut från B&W huset såg jag att min favoritaffär har öppnat!!!! Change heter den och har massor av urläckra underkläder till alla storlekar, inte bara folk med mini-bröst och feta ryggar.
Var givetvis TVUNGEN att köpa något.  950:- kronor fattigare men mycket lyckligare!
Kan verkligen rekommendera ett besök till Change, de har affär i Arkaden oxå, de har alltid super bra service och är inte skamligt dyra. (Fast dyrare än HM såklart men 100 ggr snyggare)

Har nu kokat knäck och pratat med Skistar i Sälen. Killen lät helt chokad när jag sa att vi skulle komma fast det inte är ngn snö. Som plåster på såren delar de ut rabatter för 2500:- och billigare liftkort som även gäller i Trysil. 

Ni vet väl att man kan koka knäck i micron?
1/2 dl grädde, 1 dl socker och 1 dl ljus sirap = 8 minuter och det är klart, perfa!

Nu ska jag jobba vidare med resultat delen, far var vänlig nog att fixa till statistiken igår!

Trauma

För en vecka sedan hade vi översvämning i källaren i huset där jag bor.  Idag kom det en container som man kunde slänga sina blöta saker i. Jag hade givetvis inte varit nere och tittat till mina saker men insåg att i dag var det dags.
Källaren var som en högsommardag i djungeln, dvs varm och våt.  Det hade varit 5-10 cm vatten i hela källaren!!! Mina handdukar var pisseblöta, mina hundsport/ brukshunden/ apportören/ jakthunden var blöta och mögliga - bara att slänga alltså.  Lite tråkigt var att mina skolkataloger, diplom och dylikt oxå var förstörda.  För att inte tala om en koffert från 1920-talet... Bra var att bokhyllan, soffan och diverse annat skräp var förstört så att jag äntligen fick tummen ur och slänga det.

Men nu till traumat!!!!!! 

Mina "gosedjur"!!!! Snobben finklädd i kostym såg ut som han hade somnat i en vattenpöl efter en rejäl fylla. Min bruna teddy-bear har ett groteskt utstående öga , mina fina kanin luktade skunk.
Efter en snabb räddningsaktion ligger nu alla 42 mjukdjuren på tork. 
Vojne, så som jag älskade dessa gosedjur när jag var liten... Gammal kärlek rostar aldrig!!! 
Att hela lägenheten luktar svagt av mögel, fukt och gammal källare är ett mindre problem. Ska ju ändå åka till Sälen... 

Avskedslunch

Glöggfesten hos Lisa var superkul! Tack Lisa för allt smarrigt tilltugg!

I går var det dags för avskedslunch hos min mamma.  Min syster Christine och hennes dotter Klara åker  till Kambodja över jul (orättvist) och min systerson Nils ska flytta till London den 23/12 på obestämd tid.
Kommer att sakna Nils men å andra sidan är det inte så långt till London.
Kalle heter numera Piss-Kalle efter att han (som vanligt) kissmarkerade inne i parentesernas sovrum. Jädra hund. Sista gången han får vara obevakad hemma hos dem. Mammas galna dvärgpincher Disa sprang omkring som en dåre men hon är så söt så man dör.  Hon är otroligt lättlärd och positiv, synd att inte mamms tränar mer med henne.
En bild på Disa:

68505-48

Och en bild på Sissi, parentesernas "vavva":
68505-49

Juldikt

Fick följande vackra juldikt av Kalles uppfödare Nettan:

Midvinternattens köld är hård.
Tio små Nissar i djupsnö går.
Rävsax gömd under skynke vitt
knipsar Nisse av på mitt.
Livsandarna snabbt för honom tryter,
snart i eget blod han flyter

Nio små Nissar i midnattstimma
traskar fram i månljusstrimma.
Ugglan hoar i sitt näste.
Istapp faller tyst från fäste.
Nisse spetsas utav tappen,
tomte ligger död på trappen.

Utanför dörren står gröten och ångar.
Åtta nissars intresse den fångar
Under stigande hunger faten de nalkar.
en stackars tomte på kanten halkar.
Han sliter, han kämpar, han svettar sig blöt, men sjunker likväl i
kvicksandslik
gröt.

Många springor stugan har
där sju tomtar in sig tar.
Katten som bak dörren ruva
slukar Nisse med hull och luva.
Resterna av tomtetand
suger misse bort från tand

Sex små Nissar mot julbord ila,
snabbt dom uppför bordsben kila.
När sista tomten över kanten hasar,
han tappar greppet och nedåt rasar,
faller nedåt likt ett lod.
Mattan röd av tomteblod

Tomtar fem i väldig iver
springer runt, ty hungern river.
Nisse snubblar på sitt skägg,
faller rätt på knivens egg.
Lilla Nisse stackars saten
rinner ut i sillsalaten.

Fyra Nissar har festat på sill
och nu de törsten sin släcka vill.
Mot glöggen de springer i samlad tropp
och tar för sig av drycken i varsin kopp.
Ner faller Nisse i glödhett hav.
Likt skållad mandel hans skinn faller av.

Tre små tomtar i granen svingar
mellan ljus och änglavingar.
Nisse sig för nära våga,
strax han står ljusan låga,
doftar snart som vidbränd stek.
Ångrar då sin ystra lek.

Två små tomtar omkring sig tittar
då en smällkaramell de hittar.
Nisse ner på den då hoppar,
men för detta den ej stoppar.
I tak, på golv, på gardin med frans
finns nu Nisses hjärnsubstans.

Husbonn stiger upp i natten
för att kasta lite vatten.
Under husbonn's tunga toffla,
Nisse blir till krämig våffla.
Snön ligger vit lite här och var,
inte en jäkla tomte finns kvar

Ha en god jul allesammans!

Dagens tips

Dagens tips till alla som har tråkigt:
Gå in på blocket.se och kolla in alla hundannonser. Har i dag hittat en dvärghund, 1 år, för 20 000:- och en fruktansvärt ful oreggad (?) malle, 2 år, för 25 000:- men vadå??? Mallen är testad av militären men var för valpig, vilken oootrolig merit. Den andra jycken är anmäld till My Dog, betalt och klart.  Mallens ägare har dessutom en kull med valpar malle/schäfer så man kan ju kanske få en valp på köpet? Av mallens utseende att döma så kan man tro att schäferutseende smittar, kanske är det luftburet? Eller?

Blir mest skrämd av alla annonser som är skrivna av folk som stavar sämre än mig där de tyvärr har blivit allergiska och nu måste sälja sin hund.

Sitter och väntar på svar från min handledare... Shit... Grav ångest...


Liten söt

I går hade vi Sälen planering hemma hos mig med nybakta lussekatter! A tog några kort på den lille söte schäfervalpen:
Klasse

68505-47
Lägg märket till det ruskiga monstret i bakgrunden....
Om man bara tittar på öronen så skulle man kunna tro att han är belgare, antagligen därför jag tycker att han är så söt ; )

I dag på bussen mitt i rusningstrafik hade Västtrafik fått en av sina bättre ideer. Skulle gå på bussen som var helt knökad fram men tom bak. Försökte öppna bakdörrarna men det gick inte, flera passagerare bad bussföraren öppna men nej. Tillslut lyckades vi knö oss på och fick då höra att bussföraren skulle räkna alla som inte stämplade, därför var man tvungen att gå på fram.
Vid nästa hållplats vägrade hon återigen öppna dörrarna, bara det att nu skulle ju folk gå av. Tillslut var det någon som skrek att "du får ju för helvete låta oss gå av" och hon fattade vinken.
Hur puckad får man bli??? Tvinga alla att åka med till ändhållplatsen eller vad? Vad är det för fel på de vanliga biljettkontrollanterna?
Heja Västtrafik för att ni allt som oftast får brighta ideer!!!


Nöjd

Ha ha ha hah

När jag loggar in här ser jag en elak kommentar från Krok-Lollo men syns den på hemsidan??? Nej, jag kan iaf inte hitta den.
Hejja blogg.se som inte publicerar elaka påhopp av typen "du är så stygg mot Claesson"

Så...
Ingen ide för er andra att skriva taskiga saker i min blogg. Jag är så god och snäll att till och med blogg.se vill skydda och hjälpa mig genom livet!
Tänkte ju faktiskt skriva att Klasse har fått mig att ändra lite uppfattning om schäfer. Har till och med föreslagit för Helene att hon kanske ska skaffa en sådan pryl. Men kan ju bli svårt att hitta en kennel? Jag menar nu när en viss kennel-morsa säkert sprider rykten att jag hatar schäfrar.
Men för att vara allvarlig så är de rätt trevliga jyckar. Avsevärt "lättare" än en belgare. Med lättare menar jag inte lika kokobäng. En belgare ÄR ju ALLTID kokobäng, en schäfer får bara kokobäng ryck.
Dessutom kan man ju leta efter en lite mjukare schäfer utan en massa anlag för att vinna SM i skydd. Det finns ju att välja på... Eller skaffa en sån där schäfer som duger både till bruks och utställning... MOHAHAHAHA

Har idag suttit hemma och pysslat med statistik... Hua... tråkigt!!! De galna tervarna har fått en snabb och lång promenad, allt för att bränna lite fett inför julens frosseri.
Klippte lite på Wille igår, med en sax, Helene tyckte inte att jag var klok men är så sabla trött på att han ser ut som värsta pudelrockaren. 
Fula hårstrån som står åt alla håll. Lovar att han har gått upp 5 kg på grund av mera päls, har aldrig förr sett så mycket och så ful päls.
Kalle verkar behålla sin korthåriga kostym trots kastrationen. Skönt.

Dags att springa ner till tvättstugan... Fatta läget... Statistik och tvättstuga på samma dag...
  

Helgen

Fredag: Svinkul after work på Bitter med Namita, Hagar, Kristina och David. De andra gav upp efter några timmar men jag och David satt kvar och babblade en lång stund. Drack hemske drinken bestående av vodka, oxbuljong, woreshestersås, tabasco och ostronsås. Smakade prexis så äcklig som den låter och man blev prexis så kanonfull som man kunde förvänta sig...

Lördag: Mådde som jag förtjänade på morgonen.  Lyckades släpa mig och hundar till Katia kurs och kunde inte tro vad som faktsikt hände! Först gjorde vi sittande under gång och fick beröm!!!! Sedan fritt följ och Katia sa att det var roligt att se ett så fint fritt följ!!! Känns jädra bra att träningen har lönat sig!!!!
Skulle på kvällen på fest men var tvungen att sitta hemma och skriva. Blev avbruten av A som kände sig uttråkad, gnällig och ensam. Snäll som jag är så insåg jag mitt ansvar och åkte dit med TP och lite andra spel. Lite whiskey och TP fick A att känna sig bättre.  

Söndag: Jag och A åkte till Stora Holms gård på julmarknad. Helene var redan där och putsade på sin häst inför deras uppvisning. På julmarknaden fanns massa kul saker att köpa. Bland annat massa svinsöta saker till små barn. Tänkte tanken att jag skulle skaffa en unge bara för att ha en anledning att köpa på mig diverse saker. När jag sa det till A fick han något jagat i blicken och började se sig om efter flyktvägar. Var i alla fall tvungen att köpa en grej så den får Krok - Lydia i julklapp. 
Den hemska lilla schäfervalpen var med och tyckte det var kul att titta på hästarna. Tyvärr svarade de inte på hans idoga försök att få dem att leka.  Tog en hel del kort men de flesta blev nog inget att ha.
Nu ska jag skriva en stund men i kväll ska vi hem till Ann B på tjej-glögg kväll, ska bli trevligt!

Biotips och dödshot

Dagens biotips för icke äckelmagade personer;¨
I går var jag och A på bio och såg SAW lll. Filmen började med att en stackare satt fast med benet i en fotboja, vad gör man då? Givetvis hugger  sönder benet med en sten så att man kan vrida ut foten. Allt med smaskiga ljudeffekter till!!!!
Filmen fortsatte i samma anda, med andra ord en mycket trevlig film att se en onsdagskväll.

Har just talat med min handledare och han frågade om jag sett Hannibal Lecter filmen där de äter upp hjärnan på en människa medan han lever. Givetvis har jag sett den! Handledaren fortsatte med att tala om att Hannibal smaskade i sig för att den andre var tyken och tittade menande på mig.
Men hallå!!! Bara för att man är tyken förtjänar man inte att få hjärnan uppsmaskad av en medelålders genetiker!!

Är nog troligtvis den första student som har fått ett sånt hot.

Synd att jag inte ska träffa Klasse på länge, har nämligen hört att den lilla onda schäfervalpen inte har några tänder för tillfället.
A påstår att Klasse ändå kan bitas hårt men vadå, hur ont gör det med två tandlösa gommar? Hade varit en fröjd att få reta upp den lille tjocke utan att få betala  i form av hugg i armen.

Kalles tvilling

Diesel

Hunden ovan är Marimicks Franz eller Diesel som han kallas. Kalle och han  är halvbröder och löjligt lika! Om Diesel kan man läsa mer om på:
 http://medlem.spray.se/idahedst/

Bilden under är på den sötaste Kalle!
68505-45

Ikea testet





Du är matbordet NORDEN!

Matbordet NORDEN är en social, mysig, bullrig, matglad och underhållande person. Många personer lutar sig mot NORDEN, och matbordet växer av det. Därför upplevs ofta NORDEN som en klippa i umgängeskretsen. NORDEN tycker om fester och kalas. Matbordet är inte rädd för att ta plats, men det uppskattas inte alltid av alla. I små utrymmen kan det bli konkurrens om uppmärksamheten.

Matbord är levnadsglada och gillar att styra och ställa. Men innerst inne är alla matbord känsliga personer. De känner till exempel ofta dåligt samvete över alla vänner som de inte hinner träffa tillräckligt ofta, men de är inte beredda av ge avkall på något annat. En typisk "både-och-människa" alltså. Sorg drabbar ofta NORDEN extra hårt. Ett matbord bör därför tänka särskilt på att tillåta sig vara ledsen när hon känner så. Uppdämda matbordskänslor är inte att leka med, inte sällan slutar det med dyra terapeuträkningar.


Karriär
Eftersom de sällan sätter karriären i centrum når de inte heller yrkeslivets högsta höjder. Men många matbord når ändå till mellanchefsnivå på grund av sin sociala förmåga. Vanliga matbordsyrken är lärare, projektledare, fritidsledare, krögare och regissör.

Relationer
En NORDEN blir knäsvag, får häftig andning, tunghäfta och nervositetsfläckar på halsen av sittkudden PÖSIG och hallspegeln RISKA. De som vill ha ett lyckligt och tryggt äktenskap bör dock satsa på fåtöljen BARKARBY eller TV-stället OBSERVATÖR eftersom de kompletterar varandra mycket bättre. NORDEN är ofta bästa vän med golvlampan SKYAR. Deras diskussioner är av den arten att de skulle kunna ges ut i bokform oredigerade.



Helgen

Så sitter man då här och ska försöka vara kreativ... Ledig för att skriva på ex-jobbet...
I lördags var jag, Kalle och Wille bjudna på kalas. Kalas för att fira att det var 2/12 eller helt enkelt för att det är så jädra regnigt och tråkigt hela tiden.
Vi fick kalkon och typ 100 sorters kakor. Mycket gott även om kakorna var i mesta laget - inte ens jag som har en synnerligen väl avpassad mage för att kunna klämma ner godsaker orkade äta alla sorter.
Jag som var bjuden på kalaset fick inslagen present, han som hade kalaset fick oxå present men av det mer subtila slaget.

Söndagen tillbringade vi till stor del på Kallebäck, en evighetslång väntan på att Gitte skulle komma från skogen så att man fick växla några ord med henne. 
Det var kallt som tusan så jag och mina hundar åkte senare hem och bäddade ner oss i sängen... Gott!

I bland undrar jag om Kalle är smart eller bara lat och dum? Kalle har aldrig lyckats lära sig att om man säger till matte så får man gå ut. Eller så har han bara inte lust att springa ner för tre trappor när han kan sätta sig inne när han är dålig i magen. Likadant när han var valp, han var inte i närheten att vara rumsren förrän han var 7 månader. Balkongen funkade utmärkt som toalett.

På tävlingen fick jag en del frågor om när jag egentligen skulle får tummen ur och tävla? Under noggrant övervägande har jag bestämt att jag lägger ner allt vad tävling heter tills jag kommer hem från Laholm, med andra ord sista juli. Ska bara träna för att upprätthålla alla moment, känns som om det är för mycket som snurrar i hjärnan just nu. Tror att det blir det bästa, Kalle och jag kan dessutom under den tiden ta tag i våra problem med vem som bestämmer. Har faktiskt, tro det eller ej, varit hård som en gråsten mot honom det sista.
En smäll på näbben när han kastar sig mot bilar/hundar/cyklar och sedan massor beröm. Känns inte bra alls att gå omkring och smälla sin hund men det i kombination med massor av beröm är det enda som når in i den lilla spetsiga hjärnan. Har aldrig förr varit så hård men har å andra sidan aldrig förr haft en så jädra envis hund.
Wille håller på att bli värsta ouppfostrade hunden, han går omkring och lallar i sin egna värld, till synes helt obekymrad om livet. A tror att Wille har lurat mig hela sitt liv, spelat rädd och vek när han i själva verket bara är lat och vill göra som han själv vill. Ser man Wille nu så kan man gott tro på denna teori.
Men det är härligt att se Wille nu, en tjock herre i sina bästa år!!! Prexis som sin matte! (Fast jag är inte en herre...)

28+, Björlanda, myskvällar och tvillingar

I onsdags morse stog jag och Helene  redo att gå hundpromenad kl 8.30 i Björlanda, kändes faktiskt ganska hurtigt. Kalle som ju enligt Helene såg extra ond ut ,behövde springa!
Och han sprang, som en dåre över klipporna, på Wille, på mig, genom vattnet, kort sagt - han var helt galen. Bestämde mig för att göra ett miniupplet med en liten papperstuss som jag hade i fickan. Höll på att svimma när hunden far rakt in i ett träd med sådan fart att han studsade och slog i ett annat träd... Men han klarade sig utan några skador.
Vi fortsatte promenaden längst ut på udden, härligt!

På kvällen var jag och päronen och åt födelsedagsmiddag för min pappa. Gudomligt gott!! Till aptitretare var det pilgrimsmussel  skum, lax och en bit som jag glömt. Till förätt åt jag pilgrimsmusslor, till varmrätt rensadel, sedan ostar och till efterrätt mascarponepannacotta. Till kaffet 5 olika sorters praliner.
Satan i gatan vad gott det var!!!!

I går gick jag hem tidigt och skrev, fick en hel del gjort - skönt. På kvällen åkte jag en kortis till klubben, hällde i mig en kopp kaffe och tog inte ens ut hundarna ur bilen... A frös och tyckte så synd om sig själv att vi åkte hem istället och la oss under täcket framför TVn. Mys! Fast den lugna stunden förstördes något av en viss galen schäfer valp som hela tiden galopperade omkring och åt på saker.

Nu över till tvilling delen, har sett Kalles tvilling! Ska maila och fråga ägaren om jag får sno ett kort och lägga ut här, de är äckligt lika. Nu finns det inte längre någon tvekan om det är mamma Stina eller pappa Regal som nedärver vita slipsar. Utan tvekan är det Regal, Diesel kommer ur hans sista kull.
Så himla söt liten kille!!!