Sista dagen

på det gamla jobbet. På fredag är det nytt! Ska bli roligt att få lite nya utmaningar. I morse var jag och H och simmade i 45 min. Sådant kan man göra om man har lämnat bort sina hundar till A nämligen. Då behöver man inte pälsa på sig och traska i  timmar utan kan hoppa i badet istället. 
Men tro inte att jag inte saknar de små kräken... Det är TOMT!!!! 

Sjuk jul

Så fort man blir ledig kan man ge sig den på att man blir sjuk. Till jobbet går man ju utan att känna efter, proppar i sig tabletter så att febern hålls nere och låtsas inte om att man håller på att hosta lungorna ur sig.
Ledig julafton betyder då givetvis 39 graders feber. Först gick jag och A en långpromenad i skogen med doggarna sedan satt jag  hemma i soffan hos modern och fadern med frossbrytningar och tittade på när de andra drack snaps och sjöng snapsvisor.
Senare hade vi julklappsutdelning hos A med H. Jag fick väldigt  fina julklappar så jag måste ha varit otroligt snäll. I dag har jag bara legat hemma på sofflocket och vilat. I morgon är jag nog frisk!!
Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba på Mariaplan innan de är dags att börja på Sahlgrenskas apoteket Hajen... Spännade!

Mycket nu...

Tiden bara flyger iväg!
I fredags pajade min bil när jag var på väg till A så för första gången på 2 1/2 år fick jag sova själv en fredag. Kändes mycket konstigt, speciellt eftersom A hade hämtat hundarna hos H på dan så jag var helt alena.
På lördagen kom han givetvis och hämtade mig så att vi kunde gå på operan och se "Jul-Tradi-Ton".
På söndag morgon kom H och hämtade mig för lite hundträning med bla Lilla L. Jag spårade och gick en runda i skogen för mig själv. Ganska tråkigt, önskar att Kalle-Skalle kunde gå att släppa i skogen även där man riskerar att träffa på andra hundar. Längtar efter att träna sök!!! Jag får helt enkelt bjuda in på en träning som går på något ställe som är soprent från andra hundar.
Efter detta åkte jag hem till mig eftersom A blev dödligt sjuk i värsta influensan sedan spanska sjukan.

I måndags kom det en snubbe och bärgade min bil till verkstaden. Stackars bil som bara hängde där helt oskyldig på bärgarbilens kran. Får se när den blir klar...
H och jag drog ut på en shoppingrunda och gick en promenad från  "Promenadboken" eller vad den heter. Iaf är det massa förslag på promenader i GBG området. Nu har vi averkat Lilla Varholmen som var just liten. Fast en liten promenad var bra för nu började även jag känna av spanska sjukan.
Apotekare som man är så tog jag givetvis Esberitox vid första tecknet på sjukdom och känner mig nu helt OK.

Helvetes Jävlar

.... vad ont det gör att ha magkatarr eller vad det nu är. I går när vi skulle på julmarknad kunde jag bara vara där några minuter innan jag var tvungen att åka hem och lägga mig. Efter att ha legat och skrikit av smärta i några timmar tvingade H och A mig att åka till akuten. Jo, visst, tjenare, vad det blev bra 2 minuter med farbror Doktorn  som ger mig besked att det är magkatarr och jag får omeprazol.
Nu går jag runt dubbelvikt på jobbet och försöker hålla masken inför kunderna, går inte hem förän det är så illa som igår.

Helevete vad det gör ont"!!!!!


Hurra!!!

Hurra!!!! Jag är anmäld till agilitykurs på Kallebäck, H och Lilla L ska också gå. OM vi kommer med... Om nu  "min förebild" är inne och läser detta så kan du väl smyga oss med ; )

Lugn i stormen!!!! Det är varken Wille den fete eller Kalle den galne som ska gå utan parentesernas dvärgpincher Disa. Vi var uppe på klubben i går för att kolla av om det överhuvudtaget funkar mellan mig och den bruna råttan och det gick bra, fast det var för kallt för små mini råttor utan päls så det blev inte så mycket  med läggandet.

Måste jobba vidare!