Så söta

Titta bara på de nya valpbilderna!!!! Bästaste!!!

Min käre PV och jag har haft en trevlig helg. I fredags var vi på "Kinesiska Muren" och käkade. Lördag gick i shoppingens tecken med besök på såväl "Freeport" som "Kungsmässan". Och som vanligt handlade jag typ inget medan A handlade dessto mer...! Var som i paradiset inne på Odd Molly men hittade konstigt nog inget jag ville ha.
På kvällen besökte vi Thai Samila- mums!!! Vi såg två filmer "Unstoppable" och "3 hours before" eller om den hette 3 days before??? De kommer nog snart på bio och var sevärda. Speciellt 3 hours before, den var skit bra.

I söndags halkade vi oss runt båda Delsjöarna, tog sina modiga 2.5 timmar på grund av is, is och åter is.

Bomb

Efter ett tag började vi fundera på varför det inte kom in några kunder på apoteket. Tittade ut och såg att hela vår del av Kungsgatan var avspärrad av polisen.
Driftig som jag är sprang jag ut och frågade farbror Blå vad som hänt. En bomb sa han bara och vände sig om.

Hmm, jaha! Då behöver vi ju inte oroa oss... Eller hur!!!

Stanna bara inne sa en annan lite mer talför polis.
Vet ni hur stora fönster vi har???

Vi satte på radion och fick reda på att någon hade kastat in en handgranat på en restaurang. Ingen skadad som tur är. Efter några timmar hävdes avspärrningen och vi kunde pusta ut.

Huga

Tränat

I dag körde jag ben på gymmet. Blev så hungrig att jag var tvungen att sluta och käka mellis på jobbet istället. Är lite snorig och halvtaskig men trodde att det säkert var mera latmask än förkylning.
Hungring trots att jag ätit den nya super-duper frukosten de talade om i radio igår- rågflingegröt. Man skulle visst hålla sig mätt i evigheter... Och jag åt ett ägg oxå. Men var lika hungrig för det.

Nu har jag ätit strömming. Fatta att det kostar 8,50:- för en portion strömming!!! Hur billigt och gott som helst.

Boktips: Denise Rudbergs senaste krimroman (kommer inte på namnet) Väldigt bra trots ljumna recensioner. Läs!!! (om man gillar chick-lit)

Kalle dag

Om det har undgått någon heter min valp Searover Pumas Favorit!

I måndags var Kalle jätteldsen när jag lämnde honom hos Helene. Hemskt! Så igår bestämde jag mig för att det var en "Kalle-dag". Först köpte vi nya munkorgar på Arken Zoo. Kalle gillar affären och han gillade ännu mer att alla anställda klappade honom.  Han gillade inte sina nya munkorgar dock.... 

Vi tog sedan en något frusen lunch ute vid Lilleby. Det vill säga jag åt och Kalle glodde. Givetvis fick han lön för sin möda att tigga så intensivt. Vi gick sedan milrundan. Skönt!!!
Väl hemma slängde jag mig i soffan och läste medan Kalle fick snaska på ett nyinköpt märgben. En Kalle dag!

JÄÄÄ!!!

Första jä: Nu har vi magsjuka på jobbet och även  min käre far ligger hemma och spyr...
Andra jä: Kylan, halkan, blåsten

Är så trött på vädret att jag kan spy. ; )

I går lyckades jag och Kalle vara ute och halka i 1 timme åtminstone. Påpälsad med alla kläder jag kunde hitta hemma hos Helene. Burrr
Tur att jag inte har valp, känns rätt bra att det inte blev från kennel Thorsvi som jag ville från början för då hade jag hämtat valpen nu.
Fast då hade jag inte ens sett Puma kullen, tror det kan bli väldigt bra hundar. Toppenstam och toppen resultat bakåt med HD-ED.

Väntan är lång.....

Oroa

Hjäääälp, nu oroar jag mig hela tiden för att något ska hända med valparna. Vad som helst kan ju ske. Kommer troligtvis att oroa mig tills jag sitter hemma hos uppfödaren med min valp krampaktigt i famnen. Ser ju redan en skymt av hur vi står på vårt första jaktprov. I går låg jag faktiskt och tänkte igenom momenten i högre klass och funderade på om vi var med i spår eller sök...
Har oxå fantasier om härliga skogspromenader, hur mysigt det är att sniffa på en morgontrött valp och inte minst pussa ap-mage!!!!

Måste släppa detta nu ; )

Helg

Helger är bäst. Nu är det måndag. Punkt.

I helgen tittade vi på Dear John, åhhhhhh vilken bra film tyckte jag som satt med en tår i ögonvrån hela tiden. Inte så smörig som den låter, bara bra!
Vi tittade oxå på Winter, böckerna är de bästa deckarböcker som finns men filmen var inte bra. Se inte, läs!

Vi var på klubben både lördag och söndag. Blev så sugen på att träna och nu är det ju snart dags!!!! Om åtta veckor hoppas jag att jag sitter och myser med min lilla Dår....
Längtar så jag tror jag blir tokig efter att träna sök, jakt, agility och lydnad. Spår kan ju Kalle fixa så den hungern är ju lätt att stilla ; )

I går var det årsmöte på klubben och ja, det gick väl inte så bra.

Nu måste jag titta på valpbilderna igen för 150- i -onde gången i dag!!!! 


Valp!

Min valp är född!!!! Gå in på kennel Searover Skinner-Puma kullen. Är så glad så jag nästan svimmar. Måste frossa i valpbilder igen.

Och ni (inklusive Helene) som inte fattade det roliga med Sonny Eriksson i förra inlägget kan ju tänka till igen. ; )

Nu mobil

Tillslut "fick" jag en ny mobil. Efter två försök med Nokia gav jag upp och köpte en dubbelt så dyr Sonny Ericsson! Dubbelt så dyr innebär typ 1/4 -del av vad alla andra gör av med på nya mobiler. Killen på Mediamarkt var vänlig fast han började säga att jag inte skulle få en ny mobil. What!!! Om jag hittar felet inom 1 vecka från inköp ska det vara grönt.
Men nu glömmer vi detta! I Löve min nya mobil iaf.

Faan vad tråkigt väder det är ute, slasken från igår har frusit.

Dags att krypa ut och kränga recept.

Hata Nokia

Nya Nokia telefonen samma fel som den förra. Med nytt sim-kort. Nu blir det en annan telefon. Killen på Mediamarkt sa att det är en skittelefon. Varför säljer de den då??? Jag jobbar i affär och vi säljer inget som vi själva tycker är skit. Konstigt resonemang.


Paffen

Paffen har HD A och ED 0!!! Strålande!!!

Veterinärdata
Undersöknings datumVeterinär / KlinikResultat
2011-01-28 Göteborgs Djurklinik HD grad A
2011-01-28 Göteborgs Djurklinik ED ua (0)


Själv har jag fortfarande en grym träningsvärk i mina obefintliga bröst och bicepsmuskler. I dag körde jag ben och lite mage.