Det finns ...

Det finns en færsta gång før allt och idag var det førsta gången jag testade aerobics. Skitkul!!!! Fast jag gjorde inte mycket rætt før hon som ledde det var typ galen och snurrade omkring som en besatt. Men varfør skæmmas før det, jag kørde på i mitt hørn och førsøkte hoppa åt samma håll som alla andra.
(A vægrade att gå med på det passet.)
Vi har oxå varit på "mind body stretch", A har spræckt ett blodkærl i næsan i styrketræningsalen, jag har skæmt ut mig ytterliggare på Yoga och såklart har vi bubblat och ætit gott!!!

Nær vi satt och hade det som mysigast på middagen børjade A prata om de andra kærringarna i poolen som ser ut som gummibollar på styltor och sa att han kommer att gøra slut med mig nær/om jag ser ut sådan. Jag påpekade att risken ær ju rætt stor eftersom de flesta kærrningar ser ut såna...
Till slut gick han med på att han skulle tømma sitt ena aktiekonto och betala en operation till mig nær det blir så dags.

Han ær så gullig min PV!!!!!


Selma

Spydde i går efter kalaset hos systerdottern berodde troligtvis på hamburgaren från Mc Donalds innan....

I dag ær vi på Selma Spa och ær ganska rejæt berusade efter många glas vin och gooood mat.
Snælla som vi ær så ville vi ge H møjlighet att vara med så vi ringde upp på høgtalare och sa strængt till henne att inte yppa ett ord. Senare undrarde vi om hon verkligen hørde oss och bad henne sæga ett par ord. Øver hela restaurangen hørdes ett væsnade - Varfør gråter A????
Vi skrattade så vi græt och var tvungan att lægga på. Nu ska vi ta kaffe och avec i baren.

Varfør i helvete skriver denna datorn så cpiga æ och ø???

I dag har vi bara hunnit med att bada bubbel och simma x antal meter i 40 minuter och slappa givetvis... Var fan ær A???? Måste leta reda på honom.


Himlen kan vänta

Om du inte sett denna serie - gör det. (Finns oxå att se på svt.se) Jag har aldrig blivit så berörd av en teveserie innan, verkligen funderat på vad som är viktigt i livet, egentligen.

När jag fick beskedet att jag hade cellförändringar i cervix var de givetvis av värsta slaget. Jag blev aldrig orolig över det, cellförändringar är inte cancer, "bara" ett förstadie till cancer. Men min mamma och pappa blev oroliga, delvis på grund av att de inte visste vad det innebar. Jag hade ju läst om detta i skolan och visste att hur operationen gick till och att om man upptäcker det tidigt är det typ 0 risk att prognosen inte är bra.
Operationen gick bra och alla efterföljand prover har varit bra. Nu har det gått så lång tid att jag bara testar mig med samma intevaller som alla andra. Har just testat mig igen och väntar på svar. Lite pirrigt är det ändå. Tänk om det kommer tillbaka. De jävla virusarna kan ju ligga och gro och frodas hela mitt liv. Troligtvis är det ju virus, ingen ide att hymla med det. Face it liksom, du har fått ett sexuellt överförbart virus, var jävligt glad att det inte är HIV. Orättvist som vanligt, killar har oftast inga symtom och kan smitta ner alla sina flickvänner. Det handlar inte om att man har knullat runt, det handlar om att du har haft en pojkvän som gav dig detta.
Vad man får dras med är täta tester och att det kan vara svårare att bli med barn.

Vaccinera dina döttrar innan de börjar ha sex!

Semester

Semester....
Lata dagar med efterföljande rastlöshet. Trots att dagarna har varit någorlunda välfyllda har man ändå "jobbtempot" i kroppen. I går såg jag Mary Poppins på operan, friskvårdspengar kallas det och det var apoteket som pröjsade för att vi ska hålla oss friska och glada på jobbet. En helt fantastisk föreställning, lätt och trivsam med låtar man kände igen. Det var längesedan jag var på operan, för många år sedan hade jag och H abonnemang, tro det eller ej.
Jag har oxå bakat 40 bullar och bakat tre matbröd... Toppen att göra när man ska gå ner i vikt, NOT!!!

I dag har jag och A pinat H till hennes, nåja nästan, bristningsgräns. Vi drog runt henne runt båda Delsjöarna i pissregn. Stackars H var både blöt, kall och trött när promenaden var slut. Efter det har jag legat på  rygg i soffan och läst. I morgon måste något ske för annars blir jag galen!!! Fattar inte att det ska vara så svårt att bara slappa.

Sitter mycket och funderar på hur man egentligen behandlar sina så kallade vänner eller före detta vänner. Är det så att det är lättare att skita i vanlig hyfs för att man känner någon? För mig är det tvärtom, jag tycker det är jävligt genant att göra något mot någon jag faktiskt känner jämfört med en främling.

Plåga

Eftersom jag har samlat på mig en ansenlig mängd fett de senaste veckorna och vi snart ska åka till Selma Spa (bikini typ dygnet runt) beslöt jag mig för i måndags att det var dags för drastiska åtgärder.
Lediga dagar innebär att man inte behöver lika mycket energi så det var med andra ord som upplagt för en 2 dagars kur med bantningsdrycker.
Måndag kväll låg jag i en frusen hög i soffan och stirrade apatiskt på TV. Tisdag var jag tvungen att äta åtminstone lite. Hur, HUR klarar man att leva på enbart dryck i två veckor???
Självplågeriet gav utdelning med 1 kg ner, tur är väl det annars hade hela denna plåga varit förgäves.

Bara för att befästa mitt självplågeri bakade jag en smarrig chokladtårta till jobbet. Kommer inte att ta en endaste bit för det är fan inte värt att behöva svälta i flera dagar efter det.
Ett tvättäkta anorexibeteende, jag vet men det känns inte som om jag trillar dit just nu iaf. (Så A behöver inte vara orolig. Kolla in hur mycket öl jag ska dricka på lördag)
En stor veteöl eller en underbar Guiness är mycket bättre än chokladtårta...

Nu jobbar jag bara 4 dagar sedan semester!!!



700 kronor

I dag var jag och A med om värsta orgien på chokladkalaset på Göteborgs stadsmuseum. En till synes ändlös rad av försäljningstånd med choklad och tryffel som alla hade provsmakning. Woahha vad mycket choklad och annat mums jag klämde i mig.
A köpte choklad och tryffel för 700:-. Jag köpte en liten getost och en burk med honung...
Nu i kväll hade vi ostbricka och tittade på "The Mist". Gott!


I torsdags var jag ute och spårade med Kalle och tänkte verkligen lägga ett lååångt spår i normal terräng. Varför blir det alltid cp spår i värsta riset?? Kalle behöver träna sig på att spåra långa spår, definitivt inte svåra spår av karaktären " här har ingen normal människa gått".
I morgon ska H komma hit och då ska det bli ett långt lätt spår.

A började i somras bygga ut sitt hus och har denna veckan snickrat färdigt stommen eller reglat eller vad fan det nu kallas när man sätter upp alla plankor som ska vara själva stommen. Fint kommer det att bli!