Fy för den lede

I tisdags var jag ledig och min lediga dag tillbringade jag givetvis i skogen. Synd bara att det spöregnade. Wille var hos Annika och fick lite el i sitt ben. Han verkar nu vara bra, ska sätta ut det smärtstillande  och se vad som händer. Kalle fick leta efter en "tappad" strumpa, tillslut var han så trött att han bara tittade slött tillbaka i skogen, "orkar inte hämta den en gång till". 
På kvällen var jag på kalas hos KA som fyllde 37 år. Vi fick god mat, massa vin och hemgjord slånbärslikör. Onsdagen började således med två treo...

Nu över till rubriken, fy för den lede. Jag är förbannat trött på att banta!!!! Har därför beslutat att råbanta i 1-2 veckor. Nu är det pulverdiet som gäller. Om jag inte går ner i vikt nu ska jag fettsuga mig, tro mig.
Sitter nu hemma hos A, hungrig som faaan och dricker the för att försöka fylla igen hålet i magen.

Dagens skvaller: Är det en romans på gång på klubben??? Åk upp och bedöm själva...

Stormhelg

Storm, regn och oväder, vad kan man mer göra än att stänga in sig framför öppna brasan dricka goda öl, bli lite lullig och skratta gott åt andra människor på nätet? Prexis vad jag och A gjorde! Strömmen gick flera gånger, träden runt stugan knakade oroväckande, några dråsade i backen men vi hade det dömysigt!

Lördagen startade med att W hoppade på mig i sängen i samtidigt som han gjorde fula miner och visade alla sina gula gaddar. Krasse hejjade ivrigt på honom så att han även började bitas. Krasse själv skulle ju aldrig våga göra något sådant men att hetsa Wille till att göra det är helt ok. De vill helt enkelt att jag ska gå upp och ge dem mat, man har liksom inte mycket att välja på, bli uppäten av en galen terv eller pallra sig upp.

Efter detta bryska uppvaknade åkte vi iväg och gick runt Östra Långvattnet. Jag har aldrig gått där innan, fantastiskt fin runda!

Mötte sedan Helene på Göteborgs Djurklinik som hade öppet hus i sina nya fina lokaler, nu är Göteborgs bästa klinik ännu bättre!


På kvällen hade jag bokat bord på "Hos Pelle" en liten restaurang som serverar upphotad husmanskost. Eftersom vi båda anser att det springer omkring för mycket vildsvin i skogarna och jag dessutom anser att man utan dåligt samvete kan äta djur som levt sitt liv i frihet i skogen så åt vi just vildsvin med ett potatismos man skulle kunna dö för.


Man håller ju på att bli äldre och tvekar inte att falla in i gamla vanor så idag gick vi som vanligt runt Delsjöarna och bort till Skatås för att käka lasagne. Söndagsmiddag på en servering utomhus kanske inte är vad de flesta skulle kalla söndagsmiddag men så är det ju för oss hundägare. Alla hysteriska allergiker gör ju att man måste sitta ute i ur och skur om man ska ha sin hund med. Man får vara tacksam för att det finns tak på Skatås veranda ; )


För några söndagar sedan hade vi en lite annorlunda promenad. Min kompis X skulle gå med trots att X var rejält bakfull och dessutom kvällen innan slätat av en 17 år yngre kille. Jag åkte och hämtade en mycket blek och rufsig X som hävdade bestämt att hon kunde gå. Och visst kom vi inte bara runt, vi grillade korv oxå. Med jämna mellanrum stannade X och kräktes utan att bry sig om undrande blickar från förbipasserande....


Har upptäckt en förfärlig sak. En FÖRFÄRLIG sak. Mina lår börjar se ut som feta gropiga gamla granstockar. Har smörjt de med brun utan sol hela veckan så att A kanske inte skulle märka detta hemska som hänt. A säger att det bara är att börja styrketräna igen för att slippa dessa läskiga lår. Ska göra det på allvar nu igen. Fy sjutton för att bli gammal, jag har ju inte ens klämt fram en unge, då kunde man ju göra som alla andra och skylla på det. Nej, av mig kommer det att förväntas att jag ska ha mindre skavanker än en kvinna med barn. Ingen kommer att säga till mig att jag ser sååå fräsch ut trots att jag INTE har fött några ungar.

Tänk på det nästa gång ni klagar på era bristningar och hängbröst!


Feta harar

Runt mitt område är det stora gräsmattor där det bor stora feta tyskharar. I bland låter jag Wille jaga dessa feta harar så att han får upp flåset lite. Hararna är det INTE synd om. De joggar i väg en bit tills de ser att han har slutat springa och sätter sig sedan  och fortsätter äta trots att Wille är ca 10 meter bakom. Vet inte om de lärt sig att den tjocka terven bara jagar de en bit eller om de är lika lata med alla andra hundar oxå?

I helgen  var vi och tränade sök/grillade korv med gamla sökgänget. Fantastiskt roligt trots snömodd. Kalle sökte som en lite röd pil, nästan tråkigt att vi inte tränar sök längre....Efter det gick jag och A en långpromenad i skogen där vi tränat. Mysigaste skogen jag sett på länge. I söndags slog vi alla rekord och gick runt båda Delsjöarna och till Skatås för att käka söndagmiddag på fiket.
Många steg till stegtävlingen blev det!!!