Kycklingpaj

På begäran kommer nu receptet på den SVINGODA kycklingpajen:

Pajdeg:
50 g margarin
4 dl mjöl
salt
2 tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk

Detta kletas ihop i matberedare eller för hand. Blir ganska kladdig, ska INTE förgräddas.

I den SVINGODA pajen lägger man:

1 1/2 hg champinjoner steks med 2 vitlöksklyftor och 2 tsk curry. Detta blandas med 1 dl mango chutney och 1 grillad kyckling (givetvis urbenad och delad i små bitar.
Kasta i pajskalet och vispa ihop:
2 ägg
2 dl kaffegrädde
2 dl riven ost
som även det kastas i pajskalet.

Grädda i 200 grader tills det är färdigt.

Lördag

Uärk! Har aldrig fått så många erbjudanden om att gå ut någon gång innan men jag är ju fast med ett stycke skällande islänning...

Vad gör man då?
1. Man åker omkring i hela staden på alla klubbar för att tjöta med folk.
2. Man tar med sin mamma på turen så bjuder hon på lunch.
3. Man säger till lunchstället att man ska ta med maten men ångrar sig sedan och äter den där men kan då ta hem resterna utan att skämmas.
4. Man dricker hejdlöst ur sin bag-in-box så ter sig även det tristaste TV program roligt.
5. Man har skaffat ett svinbilligt mobil avtal så man kan prata hål i huvudet på folk för enbart 69 öre oavsett hur lång tid man pratar.
Nackdelen är att man tillslut får röda öron och troligtvis en hjärntumör av strålningen.

Nu är det snart dags för lite bag-in-box, klockan börjar närma sig 17.

Angående gårdagen



Hoppas ingen missade Insider med Carina Romland igår. Inte för att mycket vettigt kom fram. SKK babblar skit som vanligt och de stackars hundarna får fortsätta lida.
Detta är en av anledningarna till att jag valt att gå ur SKK. Tyckte förr att man skulle vara medlem i SKK för att de faktiskt gör en del bra saker oxå. Men nu är liksom måttet rågat. Hur kan man tillåta att hundar som har uppenbara problem att klara sitt dagliga liv premieras på utställning?
Att schäfern har fått en mentalitet som gör att de inte duger till polishundar må vara hänt. Jag menar om de får någon slags "tjuren Ferdinad" mentalitet så kan de ändå leva ett gott liv även om det är djupt tragiskt. Deras deformerade kroppar är däremot djurplågeri.
Hur kunde världens bästa brukshund bli så drabbad?

Heder till SBS som tänker!!!

Även belgarna är ju på väg att gå under. Dålig mentalitet, för korta ryggar. Min egen Wille är ett typ exempel. Han är snäll och bra som familjehund, han skulle utan tvekan kunna premieras på utställning.
Hans korta rygg anses snygg, hans dåliga nerver märks bara för ett tränat öga eftersom han stänger av omgivningen.
Att han för några år sedan var utdömd av veterinären pga ryggont syns inte tack vare simträning.

Men va fan han ser ju ut som rasstandarden i domarnas ögon!!! Då måste han ju vara en bra hund? Kanske borde tagit en kull ändå???

Min mastiff blev utställnings champion. Där måste jag säga att domarna gjorde ett bättre jobb. De flesta svenska domarna premierade henne för att hon var sund. De gav inga cert eller ens ettor till rädda hundar. Detta var dock för ca 10 år sedan. Vet inte hur det är nu? Kanske premieras de feta asen med rädslor från kontineten?

Hua, nu blir jag upprörd igen.

Inget

Alltså blajja vad tråkigt det är att vara själv. Fattar nu hur tomt mitt liv hade varit utan Helene. Vi ses ju varje dag och pratar i telefon nästan hela tiden när vi inte ses.
Nu är det 12 timmar sedan hon åkte och jag håller på att krevera.
Var just på en förelsäning om att skriva ex-jobbs rapport.
Min stackars mor och far fick passa Raskva under tiden. När jag ringde hem till dem för att tala om att jag var klar hördes bara en massa skällande och far som stog och skrek. Detta trots att de hade proppat i Raskva både grisöron och pannkakor.

Förut när jag var ute med alla fyra hundarna fick Kalle jagat upp en hare. Bara genom min snabba reaktionsförmåga lyckades jag rädda situationen. Dvs genom att slänga mig platt på marken och hoppas att 59 kg matte som skrek NEJ skulle få hundarn att inte slita sig lösa.
Tuve består ännu så det lyckades.

Har nu ringt ungefär alla jag känner i ett desperat försök att fördriva tiden. Shit tre dagar kvar tills de kommer hem. Vad ska jag göra hela helgen? Kommer att vara tvungen att våldgästa folk och tvinga dem att höra på mitt skitsnack. Det är ju en annan sak för Helene som ju är van och kan stänga öronen när jag tjatar för mycket.

Orättvist

Helene är i Rom! Jag sitter här med fyra vilda hundar.
I går var jag hos tandläkaren. Mycket trevligt. Helene hade talat om att han var skitsnygg och det visade sig stämma. Tyvärr hade jag inte ett enda litet hål. Försökte få Alexander att förstå att vi åtminstonde ska träffas en gång om året men han vägrade att kalla mig oftare än vartannat år. Skit. ; )

Har i dag släpat med mig alla hundar till Lillhagen för lite ruta träning. Har nu lagt om helt och ska klicka in rutan. Hunden måste vara efterbliven för han verkar ju aldrig bli helt säker på vart i rutan han ska. Trots att jag visat honom efter konstens alla regler. Får se om klicker kan få ett ljus att gå upp?

Körde oxå kryp och där verkade klickern vara bra. Efter att ha sett Ilas super duper inkallning på KM så bestämde jag mig för att härma Sanna och köra med externbelöning. (Som Stefan visade mig för flera månader sedan men jag är trög.)

Ska nu fortsätta sitta här och tycka synd om mig själv. Vill oxå vara i Rom.

Jäkla Mule (Ilona)

Vad har hon nu hittat på?
Mulen och Kalle börjar slåss lite lätt bredvid mig i soffan;

Följden blev att JAG hade ett bett i armen och blod över hela kinden som rann ner på halsen.
Mulen lyckades att knocka sönder mitt öra. Trodde först att det bara var en smäll som gjorde jävligt ont tills Helene sa att shit du har blod på hela kinden.
Som tur var behövdes det inte sys iaf. Ser nu fram emot att ha ett blomkålsöra för resten av livet. Snyggt.

I dag har jag fått lära mig ngt nytt på jobbet, sk FISH. Nej, det handlar inte om att fridfullt sitta på en sten i en skog, utan om att titta på om det finns några mutationer hos äggen/spermierna.
Detta används när någon av föräldrarna bär på en gen som ger svåra defekter. I dag tog vi celler från insidan av kinden för att titta på om vi var män eller kvinnor. Jag fick inte titta på mina egna celler eftersom jag inte fått några barn. Tur det, tänk om man hittat värsta defekten. Och jag är tämligen säker på att jag är kvinna.

Innan man kan göra det roliga dvs titta i mikroskop så ska cellerna behandlas på ungefär 1000 olika sätt, tar några timmar. När det är klart är det som att titta på en stjärnhimmel i mikroskopet. Cellkärnor med röda och gröna lysande pluppar som alltså är X resp. Y kromosomer.
Helt fantastiskt!

Skulle sprungit idag men med ett bultande öra fick det bli promenad med Helene. I morgon ska vi ge oss på rutan igen. Stackars Kalle.

Söndag

Helt otroligt fint väder!!!
Var uppe på Kallebäck och tränade lydnad. Kände att nu får det vara nog med Kalles nochiga stil. Tur att det inte var så många där för idag var det ingen träning med positiv förstärkning. Jag fick några bett som tack.
Men till slut efter typ 18000 gånger så sprang han in i rutan ordentligt.
Jävlar om det inte sitter nu. Han är ju inte dum i huvudet, då hade jag givetvis inte gått på så hårt. Kalle tog inte åt sig sååå mycket, han var glad och käck vid varje belöning och ville leka med mig.
Tycker det är helt fel att gå på en hund som går ner sig och blir ledsen.
Vad som hände idag var att det var två järnviljor på plan där ingen tänkte ge sig. Hoppas verkligen att jag vann...

Åkte sedan och köpte lite gott käk att inta ute vid havet, jo tjenare, fler än jag hade fått den iden. Slutade med att vi satt på Volvos parkering och mumsade.

Har hört att det är folk som är bekymrade för mig efter gårdagens korning. Nej, nej, jag är absolut inte deppig! Kalle är samma knäppa jycke som i fredags!!! På morgonen fick han höra samma ömma ord som alltid, att han är sötast i världen osv osv.

Gitte! Får förklara för dig... igen... ; )
Streaka = springa omkring naken som en dåre.

Korning

I dag var det alltså dagen D eller kanske dagen K som i korning. Körde som en blådåre upp till Vänersborg eftersom jag givetvis inte orkade gå upp i god tid.
Kalle var redan på parkeringen misstänksam och denna misstänksamhet blev ju inte mindre... Det hela började bra med kontakten och hanteringen. Där fick han såklart +3. Han kampade bra men jag såg att han inte var helt med på banan.
På lilla jakten sprang han först halvägs men tog sig fram när jag peppade honom lite. Andra gången sprang han bara halvägs för att sedan vända. Och nu snackar vi om hunden som jagar allt som rör sig i vanliga fall.
Jaktkamplust -1.
Stora jakten tyckte han var rätt kul, han sprang ut direkt och fram till figgen, en kort lukt och sedan tillbaka till mig.
Figurraden var heller inte direkt ngr problem, han gjorde en undanmanöver vid gubben men kom snabbt till mig.
Vid dumpen var det roliga slut, Kalle blev sketrädd och avreagerade inte ordentligt. När vi sedan gick ner mot skrammlet stelnade han till när han såg publiken och hon som skulle dra i skrammlet. Kände där att det var rätt så kört.
Han blev sketrädd även för skrammlet men kom fram när jag ropade. Sedan frågade domarna om jag ville bryta. Jag funderade ett tag och kom fram till att det var det bästa.
Kalle är väldigt berörd för situationer när alla tittar på honom och som jag sa till domarna så vet jag vad jag har i kopplet och att jag själv troligtvis hade brutit honom innan skotten.
Alla var väldigt måna om att jag skulle känna att det var rätt beslut och det tycker jag absolut att det var. Varför fortsätta när han ändå bara visar sina mesiga sidor?
Känner mig nöjd med dagen trots allt!

Efter denna upplevelse åkte vi till Marie och Pelle och åt en god middag i det jävla paradiset.

I går (fredag natt) streaked jag för övrigt i trädgården hos en kompis. Det trodde han inte att jag skulle våga men herregud, han bor ju in the middle of... och klockan var typ 2 på natten.

Sitter nu med en påse smågodis framför TV´n. Är inte ett dugg deprimerad för att jag nu har papper på att min hund är en stor MES!!!
Även om han är en mes så är han en ovanligt söt och trevlig mes med många goda sidor.
Är ju själv en mes, en ganska fet mes till och med. ; )

Trött

Trött som ett svin, varför är alltid måndagar så här? Massor att göra på jobbet vilket är bra, dagarna går fortare då. Har idag gått en promenad med Helene och diskat en massa disk!

Gott att rätt sida vann i går, blått är snyggare än rött!

Söndag

Vad har hänt idag?
1. Har hört vissa rykten att Bror Brolle har blivit uppflyttad till elit spår!!!! Fantastiskt roligt!!!! Är stolt att Kalles broder går så bra, det bådar gott även inför mina egna tävlingar. Grattis!!

2. Brolles bror Kalle har varit i slagsmål i dag. På sittande i grupp hos Katia var det en tjej som gick tillbaka till sin hund (grönis)och tog i honom så att han skrek. Kalle som utnämnt sig till hundpolis kan givetvis inte sitta och titta på utan var tvungen att även han få grönisen att skrika lite. Medan Kalle satt över honom och bet honom i nacken kom en rottis fram för att kolla läget. Prexis då fick jag tag i Kalles halsband och sida och lyfte av honom av hunden och bar iväg honom. Kalle har nu ett litet bett ovanför ögat som han fick av grönisen och en hårlös fläck som han fick när jag bar honom i pälsen.
Det är första gången som detta har hänt, att han verkligen flyger på någon, inte bra för självförtroendet hos mig.

3. Kalle har i dag tvingats att tänka. (Troligtvis för första gången i sitt liv.) Vi gjorde rutan på ett nytt sätt och när han väl fattade att det inte bara är att springa dit och hoppas på det bästa så kunde han inte springa över huvud taget utan GICK in i rutan. Öronen var vända bakåt och man riktigt såg att detta var skitsvårt. Tredje gången klickade det och han fattade. Han såg mycket förvånad ut att han gjort rätt, ska se om han minns det ända till imorgon?

4. Kalles halvsyster Blissa har jagat rådjur på sin första lägretävling...
Synd men hon gick kanon innan.

5. Jag har legat halvsovande på sofflocket och käkat praliner mesta delen av dagen. Tyvärr har inte disken diskat sig själv. Fan för att vara singel ; )
Om jag någonsin kommer att träffa någon som jag vill bo ihop med måste jag se till att uppfostra honom bättre än mina hundar ; )

Vakna av spyor

Att vakna av att ens hund spyr en meter ifrån sängen är inte roligt. Speciellt när man själv känner sig lite upp och ner i kistan. Att sedan hunden börjar äta upp sin spya är inte ok.
Hur många gånger har jag inte trampat i en spya när jag lätt omtöcknad går upp på morgonen och trevar mig fram i mörkret?
Något jag alltid undrat är varför hundar väljer sina ställen att spy på? När man prexis har tvättat golvet - någon spyr, bakom skrivbordet där det är skitsvårt att komma åt - spy, i sängen - spy, alla ställen väljs ut med omsorg verkar det som.
Varför kan de inte spy mitt på köksgolvet där det är en baggis att torka upp?

I går hade jag kalas för Helene och det var trevligt! Tack alla som kom! Det var en ganska lugn tillställning, mat, vin och mycket trevligt snack.
Gitte måste vara dagens hjältinna som på fredagen var på klassfest, på lördagen hos mig och nu på söndagen tävlar lägreklass spår!

Hårfärg

Det blev röd-brunt, ganska OK. Idag har min mobil skickat 12 likadana sms till en person under hela dagen... Snacka om tjötig brud??? Fan vad pinsamt. Fick ringa till comviq och be dem fixa det.
Nu ska jag sova!! Bara sex timmar tills jag ska upp : (

Onsdag

Egentligen är det ju helt menlöst att blogga när det inte hänt ngt av vikt. Och det har det inte... Fast å andra sidan är bloggarna som handlar om viktiga saker lätträknade...
I går gick jag hem från jobbet kl 11, lite shopping på stan gjorde susen för en uttråkat hjärna. Arbetade sedan lite på mitt abstract. På kvällen var jag och Lisa ute på promenad.
I dag var jag kvar ända till 13 på jobbet men har jobbat duktigt på abstractet hemma!!!
Nu har jag prexis färgat håret, rött tror jag, vet inte än.
Undrar vilken hårfärg jag har?

Ögontjänare = Kalle

Att Kalle är en ögontjänare utan dess lika har varit känt länge men att det var riktigt så här illa...
I går när jag och X var ute och så gick X först. Kalle var lös men vågade inte gå förbi X. Så fort hans ögon var i jämnhöjd med X så fällde han bak öronen. Trots att X flera gånger sa till honom att springa förbi så, nej, bäst att hålla sig på mattan.
När vi sedan bytte plats och jag gick först så sprang den lille röde omkring som en galning.
Inga problem att springa förbi sin matte alltså. Dock så kör Kalle med en del tjuvtricks mot X hund, han tror att vi inte ser när han springer rakt in i honom eller sniker förbi väldigt tätt.

Åkte hem alldelles för sent, var hemma kl 24, är svintrött idag. Sitter nu med två koppar kaffe och försöker bli en människa igen.

Dessutom appropå ögontjäneriet... I lördags när vi var hos Katia så kunde Kalle först inte ta metallen överhuvudtaget. Tills Katia ställde sig bredvid mig. Av någon konstig anledning så gick det bra att apportera då?
Kan det vara mig det är fel på? ; )
Många påstår att det inte är konstigt att vi inte kommer nån vart med tävlingarna när vi håller på med våra "El Paco" grejer. Förstår inte vad de menar?

Hur stavningen är i dag i denna blogg vet jag inte, Helene kommer att bil helt förskräckt.

Träningsvärk

Sån jävla träningsvärk idag. Ser inte direkt fram emot att gå en mil ikväll.
Men tänk vad pigg och frisk jag ska vara imorgon, yeah right. Kommer antagligen inte att kunna röra mig.
Är hungrig som en gnu hela tiden. Morötterna på frukostrasten ligger och skramlar i magen men ger inte direkt ngn mättnadskänsla. Tänker på att vågen visade 1 1/2 kg ner i morse. (58,3 kg)


Mohahhahah. Det dåliga samvetet gnager!!!! Men allvarligt så är det definitivt stopp vid 56 kg. Troligtvis kommer jag ändå att stoppa snart, brukar göra det runt 58 kg. Kommer mao aldrig att bli den där lilla nätta tjejen som jag velat vara hela livet.
Helene påstår att det är för att jag är skogshuggartypen och att det inte skulle spela ngn roll om jag så vägde 40 kg.

En gång skogshuggare alltid skogshuggare!!!

Längtar till lunch... 30 min kvar till stor portion kålpudding och fyra potatisar. Om jag inte dött innan dess.

Söndag

Först svar på en fråga; Vad är stegkvoten för en dag? För att må bra ska man gå minst 10000 steg på en dag. Min steg kvot är minst 12000.
I dag var invägningsdag och jag har gått ner 1 kg på fyra dagar! Gött!! Min syster hälsade mig välkommen i klubben, kroppsfixeringsklubben.

I dag var vi ute med sökgänget fast jag och mina hundar spårade. Kalle fick ett spår som var ca 1 km långt i varierande terräng. Vi hade superkul!!! När vi spårar heter Kalle El Paco (Mc Donalds reklam.) När Kalle snurrar eller börjar vinda in dumheter (rådjur) frågar jag; Hej, El Paco vad tänker du på? (Man måste ha spansk brytning.)
Kalle tittar upp och tar rätt spår.
Vi höll på och löjlade oss hela spåret, snabbt som fasen gick det och vi fnittrade förnöjt vid varje pinne.
Wille fick gå slutet på Kalles spår och det gick oxå bra.
Medan spåren låg höll jag och Christer låda, käckt med en medsläpad pojkvän som kan underhålla mig.
Helene tittade på söket för att studera Kelpisarna i närbild och det verkar som om hon har bestämt sig för en sån liten råtta.

Efter brukset åkte jag och simmade 1000 m. Vad händer i simhallen? Jo, medan jag ligger där och skvalpar, föga attraktiv så sätter sig "snygge grannen" på bassängkanten och tjötar med en polare. Det är nämligen så att "snygge grannen" jobbar som personlig tränare på gymmet där.
Nu undrar alla om jag verkligen är intresserad av "SG"? Hade jag inte ngt annat på G? Nej, jag är inte ett dugg intresserad av "SG" men det är iaf inte kul att se ut som en gris varenda gång han ser mig.

För en stund sedan fick Wille ett barakuda angrepp, dvs Kalle kastade sig från sängen ner på Wille och bet honom i halsen. Kalle fick en melon i skallen som jag kastade på honom och sedan var ordningen återställd.

Lördag

Bara för att retas ska nu all motion nu skrivas om! Simningen i morse blev inte av för jag insåg att det var för optimistiskt att hinna.
Började med en snabb promenad runt Kviberg (6000 steg). Sedan var det kurs för Katia, Kalle gjorde fritt följ som gick bra förutom sneda sättande och metallapport som vi får börja om med.
En på kursen bjöd på bulle som jag mycket riktigt INTE åt.
Efter detta var det dags för Carina Romlands nostalgi "kurs". Carina ska flytta och håller nu lite kurs/träning för såna hon inte lyckats bli av med genom åren ; )
Nu städar jag sovrummet där Gitte ska sova på lördag, senare på kvällen när Helene kommer hem ska vi springa ca 6000 steg för att inte komma för långt efter i dagens kvot.

I går när jag skulle göra mina dagliga 100 sit-ups sträckte jag magmuskeln. (Jag har iaf en muskel i magen) Kunde därför inte se på TV ordentligt utan var tvungen att ligga som en säl på magen. Farligt med motion? Jajjamän.

Fredag

I dag fick jag sköta mig helt själv på jobbet vilket var trevligt. Valde ut och flyttade över embryon till odlingsskålar. Där ska de nu under helgen förhoppningsvis växa till sig och dela sig till blastocyster.

Har prexis kommit in från hundpromenaden, vi intervalltränade i ca 6 km. Kalle gillar att springa i intervall men Wille verkar mest tycka att det är jävligt jobbigt. Naturligtvis så mötte jag "snygge grannen" när jag kom hem svettig och högröd i fejset.
Och nu när jag skulle installera min skrivare så upptäcker jag att fadern antagligen har glömt köpa med ett USB uttag, alternativt så fattar jag inte vad det är.
I bruksanvisningen stog det så käckt att man skulle böra med att plocka ihop alla delar.
QUE?
Om man inte fattar vad alla delar är till då? Men skrivaren har brummat förnöjt så den funkar nog?
Resten av denna fredag ska gå åt till att sköta diverse hushållssysslor och titta på TV, måste oxå gå 3000 steg till för att fylla mitt dagliga beting av antal steg.

Sedan ska vi sova gott!!!

Kallebäck och Gitte

I dag är det torsdag och fri träning på Kallebäck. Det var kul att komma dit igen, var ett tag sedan sist.
Gitte kom ner från Tjörn och hon och Blissa fick många gillande ögonkast ; )
Mesta delen av tiden satt vi som brukligt och fikade, Gitte verkade trivas med det ; ) ; ) ; )
Kalle var understimulerad och följdakligen ganska vild på plan, vi körde mest fritt följ och skottträning.
Skotten gick bra, håller tummarna till den 23/9!!! Ska bli superkul att gå på Katia kurs på lördag och känner mig tom sugen på att träna bruks på söndag!

Planeringen för det lilla kalaset nästa helg är i full gång, har lovat Helene att det inte är födelsekalas för henne men alla andra verkar tro det? Undrar varför?
Ska iaf bli kul men det innebär samtidigt att jag måste storstäda : (
Men det är bra att få en anledning att röja i skiten ibland...

Stackars mig

Det är syndast om mig i världen. I går var en sån där riktig jävulsdag när huvudet bankar, halsen värker och man är kvinnan från helvetet pga pms.
I dag hade jag inget att göra på jobbet så jag stannade hemma och kurerade mig. Det är bara det att det är så förbaskat tråkigt att vara hemma. Trots att jag var en sväng på jobbet, köpte hundmat, handlade mat och lagade mat så är jag helt uttråkad. Och klockan är bara 13...
Önskar man var barn igen och kunde lägga sig under täcket och få glass serverad i sängen. Men nej, inte ens Helene är här och tar hand om mig.
Måste vara en av singellivets mest negativa sidor ; )
Ensam och frusen under täcket...Ligger och hostar lite så där lagom så att åtminstonde grannarna ska höra att jag är sjuk.

Ska bli roligt imorgon när Gitte kommer till GBG och häslar på!!!!!

TV 5

TV 5 har helt otroliga dokumentärer, igår handlade det om män med stora snoppar...!! Och då snackar vi stora, en hade 34 cm. Varför tittar jag på sån skit? Kul såklart.
Men fatta ödet att ha 34 cm, hur fan får man några brudar?
Yack
I dag har det varit en väldigt tråkig dag på jobbet, som tur är så har Kristina, Christina, Solvej och Farad börjat sina ex-jobb på berget så det är nära till roliga människor.
På kvällen var jag och Lisa ute vid stallet och gick, Helene skötte sin halta häst.

Sök och ångest

I dag var vi på Tjörn för att titta på Ann och Figo som debuterade i appellsök! Tyvärr blev det inget uppflytt men vad kan man begära när domarna står och petar i skitsaker som inte ens ingår i momenten. Bara att ta nya tag och köra igen!
Sitter just nu och väljer orter till min praktik och har ångestattacken nära. Vem fan vill bo i Sjöbo i sex månader?
Har nu valt 76 apotek, tänker inte ens lägga till Luleå och Boden till listan. Ska lägga alla Stockholmsställen sist. Kommer jag till Norrland så skiter jag i examen, kommer aldrig att palla sex månader sålångt ifrån alla vänner och mina hundar.
Bara att hoppas att jag får välja bland de första så att jag iaf kan veckopendla.
Skit. Ångest.

Universeum

I dag var vi på Universeum, fantastiskt stor lekstuga fulla av roliga saker att titta på och leka med.
Resten av dagen gick åt till att passa Helenes hundar och luta mig mot kudden.
Var helt sjukt trött efter veckan som gått.