28+, Björlanda, myskvällar och tvillingar

I onsdags morse stog jag och Helene  redo att gå hundpromenad kl 8.30 i Björlanda, kändes faktiskt ganska hurtigt. Kalle som ju enligt Helene såg extra ond ut ,behövde springa!
Och han sprang, som en dåre över klipporna, på Wille, på mig, genom vattnet, kort sagt - han var helt galen. Bestämde mig för att göra ett miniupplet med en liten papperstuss som jag hade i fickan. Höll på att svimma när hunden far rakt in i ett träd med sådan fart att han studsade och slog i ett annat träd... Men han klarade sig utan några skador.
Vi fortsatte promenaden längst ut på udden, härligt!

På kvällen var jag och päronen och åt födelsedagsmiddag för min pappa. Gudomligt gott!! Till aptitretare var det pilgrimsmussel  skum, lax och en bit som jag glömt. Till förätt åt jag pilgrimsmusslor, till varmrätt rensadel, sedan ostar och till efterrätt mascarponepannacotta. Till kaffet 5 olika sorters praliner.
Satan i gatan vad gott det var!!!!

I går gick jag hem tidigt och skrev, fick en hel del gjort - skönt. På kvällen åkte jag en kortis till klubben, hällde i mig en kopp kaffe och tog inte ens ut hundarna ur bilen... A frös och tyckte så synd om sig själv att vi åkte hem istället och la oss under täcket framför TVn. Mys! Fast den lugna stunden förstördes något av en viss galen schäfer valp som hela tiden galopperade omkring och åt på saker.

Nu över till tvilling delen, har sett Kalles tvilling! Ska maila och fråga ägaren om jag får sno ett kort och lägga ut här, de är äckligt lika. Nu finns det inte längre någon tvekan om det är mamma Stina eller pappa Regal som nedärver vita slipsar. Utan tvekan är det Regal, Diesel kommer ur hans sista kull.
Så himla söt liten kille!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback