Dagens tips

Dagens tips till alla som har tråkigt:
Gå in på blocket.se och kolla in alla hundannonser. Har i dag hittat en dvärghund, 1 år, för 20 000:- och en fruktansvärt ful oreggad (?) malle, 2 år, för 25 000:- men vadå??? Mallen är testad av militären men var för valpig, vilken oootrolig merit. Den andra jycken är anmäld till My Dog, betalt och klart.  Mallens ägare har dessutom en kull med valpar malle/schäfer så man kan ju kanske få en valp på köpet? Av mallens utseende att döma så kan man tro att schäferutseende smittar, kanske är det luftburet? Eller?

Blir mest skrämd av alla annonser som är skrivna av folk som stavar sämre än mig där de tyvärr har blivit allergiska och nu måste sälja sin hund.

Sitter och väntar på svar från min handledare... Shit... Grav ångest...


Kommentarer
Postat av: lollo

Du kommer säkert få en massa beröm så ambitiös som du varit! Ha nu en riktigt trevlig resa och jättetack för alla fina kort på en våra favvo-pojkar. Stefan hälsar att han kan tänka sig kränga en schäfer till dej. Tydligen har han flera intressanta kombinationer på gång om några år eller två :-D Dom föds ungefär samtidigt som jag o Lydia planerar in tre månaders semestern i thailand...

2006-12-16 @ 22:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback