Lerbad

Lerbad sägs vara hälsobringande, man kan ju hoppas. Har i dag tränat lydnad med Kalle i just lera, hade nog varit mer givande att bara rulla runt i leran.
Jag blir GALEN. Varför kan han aldrig fatta rutan???? Och metallen??? När han var liten var det nemas problemas, för två veckor sedan såg jag ljuset i tunneln men nu är vi längst in i tunneln igen, inget ljus i sikte.
Som tur är så ska vi till Katia på lördag. Stackars Katia.

På jobbet flyter det på, ska börja lite smått att analysera mina blastocyster.

Men jag säger bara karlar... I går pajjade kaffeautomaten på jobbet, det var chokladmjölk i hela automaten. Jag och en arbetskompis stog och tittade på eländet när den ena av de två manliga arbetskompisarna kom.
Jag som anser att man alltid ska utnyttja sin position som kvinna tittade på honom med mina största rådjursögon:
- David, du som är man kan inte du fixa detta? Och givetvis bröstar han upp sig och fixar det. Jag satte mig i lugn och ro och drack kaffe. (Det var faktiskt inte jag som var orsak till haveriet utan en annan tjej)

Heja alla karlar som inser sina plikter. Ska härmed göra en lista på några plikter som varje MAN bör göra:
1. Skruva upp lock som sitter åt. (På bilen, syltburkar mm mm)
2. Bära tunga saker. (Vadå, de har oftast större muskelmassa)
3. Döda spindlar.
4. Byta däck och olja på bilen. (Gör min pappa varje år, funkar utmärkt)
5. Borra hål i betongväggar. (Gör min pappa oxå)

Detta var givetvis bara ett snabbt urval. Man kan ha de till mycket.

Jaha, och vad är då min plikt som kvinna kan man ju undra?

Om man tex är på bensinstationen och en främmande man har skruvat upp kylarlocket på bilen så räcker det med att man ler och säger att utan honom vet man inte hur det hade gått. (Glöm inte att titta beundrande på hans starka händer)
Ens egen pappa är ganska lättmanövrerad. Där räcker det att komma ihåg fars dag och vara allmänt snäll och intresserad.
Om man har en egen karlslok blir det genast mer komplicerat. Inte nog med att han vet obehagliga saker som att man faktiskt kan byta däck själv, han kräver jämlikhet. Så det kan faktiskt vara lättare att ragga upp främlingar att fixa saker.
Din egen karlslok måste du vara snäll mot och behandla väl annars skiter han snart i att döda spindeln som kryper på sovrumsgolvet. Han kommer bara att skratta rått när du ska bära nyköpta soffan upp för trapporna. Han kommer definitivt inte att öppna locket på syltburken när du bara måste ha en rostad macka med sylt utan istället peta med fingret i din bilring.

Mer komplicerat än man tror.

Kan bara tänka mig vilka planer som all män smider för att få oss tjejer att göra typiska tjejsaker, säkert är det med mening som de klantar sig med tvätten.
(Jag tycker egentligen att alla ska göra det då är bäst på, skit i vad alla andra tycker.)

Kommentarer
Postat av: Gitte

Men Halloj Anne!
Nu avslutade du ju hela bloggen med att svara själv på alla frågorna ....
Men jag fattar....det är ju det som är det svåra...att veta vad dom (männen) vill ha!
Jämnlike, tvätta, byta däck, skruva av locket på marmeladburken....jag får rysningar....
Nä OM mannen med stort M finns så MÅSTE han byta däcken!!! Han bara MÅSTE bära tunga saker (=mig när jag inte orkar gå mer)...Jag har ännu inte fått veta vad dom tycker att jag ska göra....mitt X LAGADE MATEN (tolkar jag som om han inte tyckte om min mat :-)...)Men han tvättade å andra sidan INTE???? JAg kom på ytterligaren en grej....han måste HA HUMOR!!! JAg kan tänka mig att göra rätt många saker faktiskt....utan att specificera..;-)allt har ju sitt pris!!!! :-) ;-)

2006-10-24 @ 23:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback