Beach 2007

Nu börjar det på allvar! Dags att inse att det inte finns några undanflykter längre. Ska man vara redo är det bara att ta i med hårdhandskarna direkt. Inget gnäll, inget fjäsk, nu ska det bort, häck-väck, adjöss!

För att inte kunna slappa eller smyga så kommer jag att redovisa vad jag äter och hur mycket jag motionerar varje dag. Inte kul för någon annan att läsa därför kommer det att stå sist i bloggen så att man lätt kan undvika det.

A började i går vilket ytterliggare bidrar till att även jag måste tänka till. Tänk annars scenariot på stranden:
- Titta där går den snygge och smale A, vem har han med sig?  
- Menar du den vita feta valen?
- Måste vara någon stackare som förföljer honom.

Appropå inget, stackars uppfödare som sålt så  många valpar till västkusten. Uppfödaren har nämligen skaffat en schäfervalp och gissa om detta rykte spred sig lika snabbt som en orkanvind.  M sa till A som sa till A som sa till H och till G som ringde uppfödaren + att A mailade. Inte lätt när valpköparna dessutom består av idel skvallerkärringar.  Stor kallabalik utbröt när det visade sig att den söta valpen var av icke bruksmodell. Nu är vi lugnare eftersom det har visat sig att uppfödaren inte tänker överge terv utan bara har skaffat en familjeschäfer.

Gissar att nästa gång uppfödaren säljer valpar kommer hon att sälja valpar till personer som blir tvungna att svära dyrt och heligt att aldrig flytta till västkusten.

Nu börjar det bli dags att kika in på Romlands hemsida och spana efter senaste valp-nytt! 

Dagens mat och motion:
1 h promenad innan frukost, 1,5 h på kvällen, 2 dl lättfil, jordgubbar, 1/2 dl proteinpulver, 10 nötter, 100 g kyckling, sås(Dolmio), champinjoner, tomater, päron, massa grönsaker

Kommentarer
Postat av: Din förebild

Satsade på Beach-98, och är fortfarande inte framme.... (fan också, nu har jag erkänt!!)
Ett behagligt sätt är att inte åka till stranden..

2007-06-05 @ 23:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback