Lååång fredag

I dag har varit en händelserik dag!
Det började kl 05.16 av att jag vaknade med en fruktansvärd värk i mage och rygg. Gick upp och kallsvettades av att det gjorde så JÄVLA ont. Skulle prexis väcka A och be honom köra mig till akuten när det blev bättre.

Dags sedan för en av våra berömda bilresor. Stannade till på ett underbart fik i Blidsberg vid Ätrans strand. Vida omtalat i MC kretsar och man fattar varför.
Vi kände att dagen var perfekt för lite fågelskådning och begav oss till Hornbogasjön för att spana på tranor. Funderad på vad som skulle hända om man släppte in Wille till tranorna? Han hade iaf tyckt det hade varit skoj att rensaupp sjön från tranor.

Fikade igen vid Gudhems klosterruin.


Jag beställde the och undrade varför det tog typ 10 minuter att fxa en kopp the? När den lilla tanten kom hade hon en pytteliten thekanna och en konstig kinesisk mugg. Hon berättade att thet de serverade kostade 2000:- KR/KG och bara växer i någon avlägsen by i Kina. Där ser man. Bara för att uteserveringen stinker av koskit från det närliggande kostallet (100m) så betyder det inte att det inte är hög klass på stället ; )
Och hör och häpna, Kalle gick förbi två hundar och slängde bara ett getöga på dem. Sakta, sakta börjar han  faktiskt växa upp!!! Wille har ju fattat för länge sedan att andra hundar = godis men för Kalle verkar det gå lite långsammare (6 år).

Stannade till vid Falbygdens ost och köpte på oss en försvarlig mängd ostar. När vi var nästan hemma körde vi förbi en poliskontroll. Förbi alltså, A tyckte att han skulle få valuta för sina skattepengar och för första gången i sitt liv åka in i en poliskontroll så han vände och körde förbi flera gånger. Dock utan resultat. Fast några gånger till så hade vi ju åkt in för förargelseväckande beteende eller hindrande av polismans arbete...

Sitter nu och slurkar i mig martini rosso. Gott som tusan.

Om du saknar en trevlig och snäll terv i ditt liv så titta in på Lilla Eklidens sida under omplacering. Bacill är inte det minsta lik Kalle, som jag minns är han en ovanligt trevlig och cool kille. (Vilket Kalle oxå är men bara lite mer än andra normalare hundar.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback