Kurs

I går var Frippe Dippsson på sin första kurs! Vi hade anmält till nybörjare apportering. Fast nu blev det så att kursen slogs ihop med en valpkurs. Skit samma, Frippen behöver träna stadga och det kan han lika gärna göra med valpar. Men herregud vilken skillnad på hundar... Valparna på kursen är jättesöta men små tjockisar av utställningstyp. Helt otroligt att det sägs ha varit samma ras en gång i tiden. Nu är det INTE samma ras.
Bortsett från detta så var alla jättetrevliga! Vi får se till att kliva fram och ta alla chanser till träning. Dipps tjuvstartade och visade sig från sin värsta sida. Bra! Då får jag chans att träna just det!
På hemvägen åt vi på den välkända krogen "Korvan" i Stenungsund. Typiskt en liten håla att korvmojjarna konkurrerar till den milda grad... På "Korvan" får man de största portionerna. Varför man nu egentligen vill ha ett jättelass potatismos?

I dag spårade jag och Lisa. Eller försökte spåra. Dippen tappade spåret efter halva vilket antagligen berodde på att han var ofokuserad och spårade annat. (Jägare och hundar)
Vi avslutade och var lika glada för det. Stackars Kalle skulle försöka reda ut Fripps spår, nej,  inte heller han klarade det. Nästa gång har L sagt att hon ska snittsla. Snittslar är för amatörer enligt mig men är böjd att hålla med om nyttan på en valp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback